Tävlingsplaner med Focus

Det är många som frågar oss vilken klass vi kommer börja med när vi väl ska ut och tävla, och det beror väl egentligen lite på. Jag personligen föredrar LB:1 framför LC:1, för jag tycker LB:1 har mer flyt i programmet. LC:n har så himla många avbrott, knappt någon galopp och bara allmänt rätt trist tycker jag, haha. LB:n har ett mer jämnt flyt, lite längre galopprogram och allt sådant.

Det som det egentligen hänger på är väl om han orkar göra 10m-volter i traven. Annars är det ju ganska så likvärdiga program på det viset. Sen är det ju lite mer förlängd steglängd i trav och även mellangalopp i LB, men skulle det inte gå att länga galoppen så mycket som jag vill så är ju det inte hela världen. Dock vill jag inte försöka få honom att trava på en volt som han kanske inte orkar eller har balans till liksom. Så - vi får se vilket program det blir, men vi siktar väl mot LB:1 i första hand! :) 

 
/ Anna
Kommentarer
Ellen - tävlingsryttare säger:

Ska bli så kul att få följa eran resa med honom!

2018-01-28 | 19:07:05
Bloggadress: http://ellenshorselife.blogg.se/
Anonym säger:

Har Iris kommit hem än?

Svar: Nej tyvärr inte än :(
Emma Elfstrand

2018-01-28 | 19:34:08
Anonym säger:

Tipsar om att rida LB:2 istället! Tycker det är mycket lättare på långbana och mycket bättre flyt i det programmet än LB:1an:)

Svar: Ja det får vi kolla på :D
Emma Elfstrand

2018-01-28 | 21:53:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: