Supergod chiapudding

Jag har försökt mig på chiapudding många gånger, men varje gång har jag blivit så sjukt besviken. Antingen har den varit så otroligt slemmig, eller så har den varit smaklös. Nu har jag äntligen hittat ett recept som är GOTT! Fine, liiiite slemmigt är det fortfarande, men det är verkligen inte som att ställa fram en skål med slime. Älskar frukostar som går att förbereda så man bara kan plocka ut det ur kylen, toppa med något gott och börja hugga in.

Till 1 portion
Knappt 2 msk chiafrön(ca 1,75-1,80)
½ dl kokosmjölk
½ dl osötad mandelmjölk
½ tsk vaniljpulver
Ev andra kryddor
Topping efter smak

Blanda chiafrön, kokosmjölk, mandelmjölk, vaniljpulver och de eventuella andra kryddorna i en skål eller burk beroende på vad du vill äta din pudding i. Ställ in i kylskåp över natten. Toppa sedan med bär, frukt, sylt eller något annat smarrigt när det är dags att äta den, och njut!

Bild på en av mina chiapuddingar. Här serverade jag den med lite osötad jordgubbssylt! Supergott.

/ Anna
Kommentarer
Anonym säger:

Jag brukar göra ”overnight oats” har du testat det? Mycket godare än vanlig havregrynsgröt enligt mig och går också att göra kvällen innan 😊

Svar: Ja jag hade med mig det till jobbet en period och föråt mig dessvärre på det... Men jag kanske bara behöver testa ett nytt recept! Har du något gott du kan rekommendera? :D
Emma Elfstrand

2018-01-06 | 09:42:15
Anonym säger:

Vad är det där

2018-01-10 | 16:21:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: