Nya klor!

I torsdags förra veckan så åkte jag till en nagelsalong och fixade naglarna för första gången sen min student för 5,5 år sedan. Jag kan säga att den här upplevelsen var desto trevligare än den förra. Då gjorde jag det spontant i ett köpcenter där det var mindre seriöst kan jag säga. Jag hade SÅ ont i naglarna efteråt, de var sju mil långa(kändes det som) och jag fick de inte riktigt som jag ville. Nu har jag inte alls ont och jag är hur nöjd som helst. 

Nu ska jag fortsätta och göra naglar, och förhoppningen är att jag ska ha min egna längd på bröllopet så vi bara tar på själva akryl"lacken" på mina naglar sen. 

Denna gången valde jag faded french och en glitternagel. Det fanns SÅ mycket fina färger och glitter men jag hade bestämt mig redan innan hur jag ville ha dem. Tur det kanske ;) 

 
Jag ska dit igen om tre veckor och jag hoppas att de håller sig bra. Det är ju alltid en chansning det där, men jag tror det ska gå bra. Älskar att inte behöva måla och hålla på, för det lossnar ju fasen på en gång, varje gång... 

/ Anna
Kommentarer
Beatrice Jakobsson - FOTOBLOGG säger:

Så fin kalender! :)

2018-01-02 | 20:05:48
Bloggadress: http://beattriicee.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: