Massagedag

Idag har alla tre grabbarna fått sig massage av Matilda som håller på att utbilda sig till hästmassör. Utöver detta så red Anna Boppen en snabbis efter massagen bara för att känna på honom. Han är fortfarande lite knackig i vänster varv på böjt spår, men helt klart bättre! Matilda sa att han var väldigt stel i bogpartiet så det är mycket möjligt att han fick sig en rejäl sträckning i och med att han gick omkull i hagen för 1,5 vecka sedan. Eftersom han hade så stora muskulära problem så har vi bokat in ett återbesök om två veckor så Matilda ska följa upp dagens arbete där. 

De andra två grabbarna såg desto bättre ut i muskulaturen. Skönt att höra, och Tage njöt väldigt mycket av sin massage (Boppen också)! Focus var lite mindre avslappnad, såklart. Han måste ju titta och lyssna på allt annat ;) Men förhoppningsvis tyckte han det var skönt ändå, och nyttigt för alla tre grabbarna. 

Imorgon blir det ett pass i paddocken för alla tre djuren.

Bild från en något snöigare dag än denna ;) 

Nu har jag och Anna alldeles strax jobbat klart för dagen, och när vi är klara ska jag ner och laga... tacos! Hade egentligen tänkt göra annan mat idag men Anna hade med sig tacos hit som lunch så jag blev oerhört sugen på det, hehe. Lyxigt såhär en måndag också!

/ EmmaKommentarer
Anonym säger:

Kan inte ni göra en till Samuel tycker till om hästtränder, det är så jäkla roligt!

2018-01-08 | 20:56:31
Elin säger:

Tittade lite gamla videos ni gjort på youtube och såg att ni gjort en Bye 2016 - Hello 2017 video, kommer ni göra någon liknande fast 2017-2018 :)

Svar: Vi tänkte göra det, men tyckte att vi hade roligare filmer att göra istället :)
Emma Elfstrand

2018-01-08 | 21:57:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: