Måndag

Hej på er allesammans! Har ni en bra vecka framför er? 

Jag har en del att göra i veckan. Dels ska jag idag faktiskt till en brudklänningsbutik för att fixa till min klänning. Japp, klänning - check! SÅ jävla najs. Ni kommer dock inte få se den förrän efter bröllopet av förklarliga skäl ;) Sen ska jag fixa mina naglar i veckan, vi ska träna dressyr igen, och så ska jag till läkaren...

Alltså, jag är så jävla nervös över läkarbesöket. Jag vet knappt varför, ens. Kanske för att jag blev så illa bemött på VC i Vara där läkaren påstod att jag har ont för att jag är tjock, typ. Rädd för att jag ska behöva väga mig(ÅNGEST) eftersom det egentligen ska skrivas in på remissen och allt vad det är. Sen är jag nervös över själva beskedet också. De får jättegärna operera mig och göra mig hel, även fast jag panikgrät sist jag skulle bli sövd, men jag hoppas bara att jag kommer kunna fortsätta rida och hålla på som jag gör idag, fast utan smärtan då. Nä fy fan, vill egentligen bara ha läkarbesöket överstökat men det dröjer tills på torsdag.

Nåväl, allt löser väl sig förhoppningsvis. Idag ska grabbarna gå lite dressyr på banan är tanken. Får se vem som rider vilka och sådär. Var längesen Emma satt på Tage nu, så hade vart kul att se henne på honom nu när han dessutom är så himla fin! :) 
 

/ Anna
Kommentarer
Josefin säger:

Vad roligt att du hittat din klänning <3 Ser så himla mycket fram emot bröllopet! Läkarbesöket verkar mindre kul men vi får hoppas på att det ger en positiv effekt och att du kan fortsätta rida utan smärta! Ha det bäst, Kram! <3

Svar: Tack för peppig kommentar! ❤
Emma Elfstrand

2018-01-22 | 12:34:30
Lina J säger:

Angående läkarbesöket - kom ihåg att en vältränad person/någon som tränar regelbundet men väger mer än "idealet" mår bättre psykiskt OCH fysiskt samt lever längre och friskare än en person som är smal men inte tränar! Du är hälsosam och den läkaren har inte rätt att få dig nedstämd för det. Vem som helst kan få ont eller bli sjuk, bara för att man inte är underviktig betyder det inte att allt beror på en vikt eller att man inte duger eller att man inte hade varit sjuk/haft ont annars. Heja dig!
Oooch det ska bli jättekul att få se klänningen sen! :)

Svar: Tack snälla för pepp! ❤❤
Emma Elfstrand

2018-01-22 | 12:55:23
Anonym säger:

Som någon skrev ovan. Du rör dig & är hälsosam & vi ser olika ut!
Bry dig inte om vad vågen visar, du är otroligt fin PRECIS som du är Anna! <3

Svar: Tack snälla ♥
Emma Elfstrand

2018-01-24 | 15:59:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: