Klättring

Idag har både vi och hästarna fått jobba på våra rumpmuskler, hehe. Tage och Focus fick sig ett klättringspass i skogen, och jäklar vad Focus gör framsteg nu! Vi lägger in mycket halter i uteritterna nu så han ska lära sig att stå stilla, och idag var det inga problem. Sen skrittade han mestadels upp och ner för backarna. Innan så ville han gärna springa för att undvika arbetet. Tage skötte sig kanon också som den lille pärla han är <3 Boppen har fått chilla i hagen idag, men imorgon tänkte vi longera en snabbis för att se hur han rör sig. Och få massage, såklart.

Jag och Emma rev av ett röv-pass på gymmet innan lunch också. Kommer ha sjukaste träningsvärken imorgon kan jag lova.. Men gött var det! Nu har vi käkat lunch och jag ska greja lite med blogg, mail och Emma ska bokföra innan det blir filmning om en timme. 
 
 
/ Anna
Kommentarer
Anonym säger:

Med tanke på underhals så ser jag allt mer det på hästar i annonser numera, främst hopphästar. Tkr inte det ser vidare snyggt ut och visar ju hur felmusklad hästarna är. Om man tar sig an en sådan häst (med underhals), hur lång tid kan det ta för musklerna att bygga om sig när man börjar rida hästen rätt? Tacksam för svar ifall ni vet. Hoppas all vidare arbete med Focus går bra och jag är ser verkligen fram emot att följa hans resa med er!

Svar: Eller hur! Hmm, svår fråga. Abbe hade också en rejäl underhals när vi köpte honom, och nu hann vi tyvärr inte ha honom så länge för att verkligen hinna jobba/muskla om honom, och sen hade han ju sin diagnos som också gjorde det svårare för honom att jobba korrekt. Vi får helt enkelt göra ett test med Focus nu och se hur lång tid det kan ta :) Jag skulle tippa på att det säkerligen tar minst ett halvår i alla fall innan man kan se riktigt märkbara resultat på just underhalsen, men det återstår att se! Tack snälla :)
Emma Elfstrand

2018-01-04 | 16:45:26
Rut säger:

Jag tycker att han det ut som en Fred😍

2018-01-06 | 11:02:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: