Dagens pållar

Idag fick grabbarna sig ett pass i paddocken igen. Vi kände att Focus behövde ett pass till i paddocken efter gårdagens lilla bus, Boppen behöver ju lösgöras och Tage fick också sig ett pass i paddocken trots att han egentligen funkar finfint att ridas ut på själv. Var så otaggad på uteritt så det fick bli så, haha.

Emma red Focus idag och han gjorde inga bockningar idag minsann ;) Hon red en massa övergångar på honom och jag tyckte han såg fin ut! Tror han testar oss lite nu, för idag ville han inte gå framåt när Emma hade gjort halt ibland. Haha. Men annars såg han som sagt fin ut! 

Jag red Boppen samtidigt och han kändes lite stelare från start idag, men efter massor av skänkelvikningar och öppnor i skritten samt trav - skritt - travövergångar så kändes han bra igen! Jag blir lätt sån att jag inte vill rida på för hårt under igångsättningar och gärna lägger hästarna långa-låga då, men för Boppens del så behöver han ju snarare sätta sig mer i bak för att avlasta bogen som varit öm. Duktig var han i alla fall!

Tage har haft riktiga glansdagar nu det senaste, idag var inget undantag. SÅ fin takt i alla gångarter, med på noterna, mjuk och fin. Känns så otroligt härligt. Bästa knasiga Tage <3 Red bland annat galopp på en ganska stor rektangel, men inte lika stor som vår ridbana och tränade på att verkligen hålla samma tempo och takt genom hela varven. Tage vill gärna rejsa på lite på långsidorna nämligen ;) Gick väldigt bra! Duktig kille.
 

Nu ska jag chilla i soffan en stund och googla runt en massa bröllopsinspo och sen laga mat. Blir panerad fisk och spenatsås här hemma, älskar det! Ha en fin fredagkväll <3

/ Anna

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: