Halvt storm och promenader

Vilket jäkla väder vi har idag! Ganska snabbt konstaterade jag och Emma att vi inte hade någon vidare motivation till att rida tre hästar i blåsten idag, så vi valde att promenera alla tre. Det händer ganska sällan, men det är mysigt och nyttigt det med! Vi valde att promenera i paddocken, eftersom det är mjukast där. 

Jag övade på att få Focus fokuserad på mig genom att träna halter, ryggningar och "igångsättningar" till skritt från marken. Han blir lätt sjukt ofokuserad, ironiskt nog med tanke på hans namn haha, men efter ett tag så var han betydligt kvickare i sina reaktioner när jag bad om diverse saker. Duktig kille! Vi ska försöka få in något sånt här "pass" i veckan med honom, otroligt nyttigt för honom som är en brötig och ofokuserad häst.

De andra två grabbarna är ju gamla i gemet och så himla snälla och lugna att ha och göra med, haha. Behöver inte alls jobba från marken på samma sätt med dem. Imorgon hoppas vi på att det blir uteritt på alla tre! Står dock att det ska blåsa supermycket och regna, men vi får väl se. Någon form av motion ska de få i alla fall :) 

 
/ Anna
Kommentarer
Anna Almén säger:

Här i Söderhamn (Hälsingland) blåser de sjukt mycket idag oxå, i morgon ska de komma en hel del snö tydligen.

2018-01-15 | 20:42:43
Bloggadress: http://kilbostallet.blogg.se/
Anonym säger:

När ska ni på Stens ridlektioner?

2018-01-15 | 22:57:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: