Fredag på ingång

Hej allihopa! Hoppas att ni är taggade på helgen som är på ingång :) För mig och Anna kommer det bli en lugn sådan. Ikväll ska vi bara hänga hos Anna & Samuel med familjen och käka tacos till exempel. Kan jag behöva efter att ha varit sjuk hela veckan.

Idag är planen att jag ska redigera två filmer om jag hinner (annars en), vi ska fixa thumbnails och tidsinställa ett par filmer till Youtube, och en film ska även filmas. I eftermiddag är det dressyrträning för Boppen och Focus del. Anna rider Focus och jag Boppen. Planen är att filma när Focus dressyrtränas eftersom det är mest intressant för er att se, och den filmen kommer upp på måndag :) Imorgon kommer filmen från onsdagens hoppträning med Bopps upp. 

Här kommer för övrigt vår senaste video på vardagskanalen, där vi gör en Wish haul, vilket är populärt hos våra tittare. Grejerna vi fick hem den här gången var... inte så bra generellt ;) Till skillnad från förra gången då allt passade fint. Verkligen ett lotteri det där!/ Emma 
Kommentarer
Anonym säger:

Jag är lite kluven till detta.. Ni har i mina ögon alltid framstått som noga med miljöfrågor mm och det har känts som att ni har ett sunt förnuft som många verkar sakna i dagens samhälle. Men Wish??
Billiga prylar tillverkade med högst ifrågasatta metoder som är miljöbovar och dessutom fraktas en och en (!!) över halva jordklotet. Där det inte betalas varken tull eller moms.... Jag blev faktiskt förvånad!

2018-01-20 | 10:04:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: