Focus tömlongering

Hej allihopa! Igår var en rätt lugn dag för oss men idag kommer bli desto mer fullt upp. Ikväll har jag hoppträning för Sten, och innan dess har vi en hel del grejer vi ska hinna göra. Under förmiddagen ska vi tömlongera Focus och så ska Anna rida Tage. Då ska vi även filma en video. Efter lunch blir det gym och så ska vi spela in en video till vår vardagskanal. Någonstans där emellan så ska jag hinna fakturera hästverksamheten också :)

Här kommer videon från i fredags när vi tömlongerade Focus som var så himla duktig. Ska bli spännande att se hur han arbetar i töm när han blir lite mer van vid det!/ Emma 
Kommentarer
Ellen - tävlingsryttare säger:

Ser ut som ett jättebra komplement till ridningen. Han gick ju superfint! Så duktiga ni är.

Svar: Åh, tack snälla du! :)
Emma Elfstrand

2018-01-31 | 08:35:00
Bloggadress: http://ellenshorselife.blogg.se
Cicci säger:

Tips: aldrig ha tömmarna så de sitter ihop om hästen sliter sig och kommer lös. Mycket större skaderisk om det är en lång täm än om det är delade :)

Svar: Och det är mycket större risk att faktiskt tappa tömmarna om de inte sitter ihop :) Jag skulle aldrig tömköra med delade tömmar för då vet jag att jag säkerligen hade tappat dem, men såhär så behöver jag inte oroa mig för det utan har bra kontroll även om hästen drar iväg eller gör något annat oväntat :)
Emma Elfstrand

2018-01-31 | 23:45:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: