Fina grabbar

Idag fick alla tre killar gå varsina pass i paddocken, och jag och Emma kom fram till att Boppen får gå i paddocken denna veckan för att mjuka upp kroppen. Emma skrittjobbade honom idag och tyckte att han blev bättre och bättre ju längre passet gick, och jag kände likadant igår. Förhoppningsvis är han helt bra snart!

Jag red Focus och Tage, och Focus och jag var lite oense först ;) Han tyckte jag var asjobbig som ställde krav, men jag kämpade på och gav mig inte! Så simpla grejer som trav - skritt - trav tycker han är jobbigt. Eller snarare så tycker han att jag är jobbig när jag vill att han ska skritta och trava direkt i övergången och inte hålla på att takta, haha. I galoppen var han kanonfin, och jag provade att samla ihop honom. Inga problem! Kändes superhärligt. Efter samlingen lade jag ner honom i lång och låg form i galoppen, även det gjorde han toppen. Sen nöjde jag mig och travade av :) 

Tage var kalasfin idag! Tror lite massage gjorde gott, för han kändes väldigt mjuk. Efter uppvärmningen så red jag en del enkla byten, har tragglat lite på dem det sista och han var superfin där! Sen red jag samling - ökning - samling på volt i galoppen och den övningen får Tages galopp att bli så fin som den bara kan. Rund och härlig. I traven red jag skänkelvikningar, öppnor, en del övergångar och jobbade så att han skulle bli ännu mjukare. 

Så härligt med bra pass idag! Nu känner jag mig lika varm som en isbit ungefär, haha. Ska ta och läsa lite bloggar och sen städa och laga mat, kanske kan hjälpa mig att få upp värmen. Ha det fint allihopa!

 
Två frostiga killar från dagen <3

/ Anna
Kommentarer
Anonym säger:

Är nyfiken bara, varför har ni nosgrimma på Focus men ej på Tage o Boppen? Ska ni börja rida utan nosgrimma så småningom på Focus? :)

Svar: För att hans nosgrimma inte går att ta bort utan att det hänger flärpar ivägen. Kanske provar Tages träns utan nosgrimma på honom istället :)
Emma Elfstrand

2018-01-09 | 19:25:55
Ebba Carlström säger:

Är så kär i dem fläckarna. De är så otroligt söta. :)

Svar: Jag håller med dig! Älskar Tages små prickar :D
Emma Elfstrand

2018-01-09 | 21:32:26
Bloggadress: http://teamgiallo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: