Eventuellt veckoschema

Nu är det ju måndag och ny vecka! Jag har suttit och skrivit ihop ett eventuellt veckoschema för grabbarna. Det kan ju alltid ändra sig beroende på väder och vind, men såhär ser det ut när jag kikat på vädret här och nu i alla fall:

Måndag: Vila
Tisdag: joggingpass i paddocken för Tage och Focus, Boppen skritt
Onsdag: Uteritt i skritt och trav beroende på hur Boppen känns
Torsdag: Klättring i skogen, om Boppen inte känns redo för klättring får han hänga på och skritta nedanför backarna under tiden som de andra rids.
Fredag: Ridning i paddocken, markarbete för Tage och ev. Focus. Boppen mjukgörande.
Lördag: Uteritt för alla tre.
Söndag: Dressyr i paddocken.

Sådär, så ser schemat eventuellt ur för veckan. Boppen får vi verkligen känna efter hur han känns eftersom han varit knackig. Men nu vet ni lite hur hästarnas vecka kommer se ut! :) 

\n
\n

/ Anna

Kommentarer
Sara säger:

Hej! Jag tar hand om ett connamara sto på 14 år. Hon har inte varit regelbundet tiden på väldigt länge, men har ändå en väldigt bra grundkondition och grundfysik. Jag har planer på att sätta igång henne till våren, men vet inte riktigt hur jag ska lägga upp det eller hur snabbt man kan gå fram. Både hon och jag älskar uteritter, men tänker mig ändå nått dressyrpass och markarbets/hoppass i veckan för variationens skull och för att jag har tankar på att tävla lite. Hur skulle ni tänka och lägga upp en planering?? Vill ha lite tips och tankar!
Ni är bra på det ni gör, fortsätt med det!
// Sara

2018-01-08 | 15:51:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: