En avramling i iskylan

Emma red Focus medan jag åkte iväg till bröllopsbutiken, och tror ni inte hon flyger av då eller? Focus blev rädd för något och kastade sig åt sidan så Emma hade inte så mycket att säga till om, hehe. Det gick bra i alla fall förutom att Emma är lite öm i fingrarna på ena handen. Det sjuka är att jag hade på känn att hon skulle åka av idag...

Efter det hade hon ridit Boppen med, och han hade känts fin! Han fick ett stretchpass där fokuset var att han skulle vara lång och låg. Han är banne mig på g igen vår gamle Bopps ❤ Efter vi käkat lunch så red jag Tage med, och jag red faktiskt utan utrustning idag! Eller ja, halsringen var på, men inget träns eller sadel. Lurade upp Emma också för den delen ;) Hur det gick får ni se på lördag! 

Jag höll för övrigt på att svimma när vi skulle fålla upp min klänning tidigare idag. Fy så obehagligt det är! Stod för stilla för länge så fick sätta mig ner och andas haha. 

Fattar fortfarande inte hur sjutton man skriver under bilden från blogg.ses app?! Så vi avslutar helt enkelt inlägget här. Och tack för peppen i förra inlägget, det behövde jag ❤ 

/ Anna 


Kommentarer
Anonym säger:

Snoppen ute som vanligt 😊

2018-01-22 | 20:47:39
Lisa säger:

Ska bli spännande att se filmen på lördag <3 Men vad var det som var så obehagligt med att fålla upp klänningen?

2018-01-22 | 21:37:42
Lisa säger:

Ignorera andra halvan av ovanstående kommentar, haha. Jag läste fel först xD

2018-01-22 | 21:41:45
Mamma Bettan säger:

Helt oki fråga Lisa. Anna stod länge på båda fötterna , utan avlastning på något ben. Eftersom både Emma och Anna är duktiga på att sjunga, och varit med i luciatåg mm, har jag tipsat om att "vila" på ett ben i taget. Det kunde Anna inte göra nu när klänningsfållen skulle mätas upp. Lite vatten, rätt läge på kroppen och andningen, så var allt bra snart igen. Meddela alltid de omkring dej om du mår som Anna gjorde,allt för att undvika att svimma och kanske skada dej:)

2018-01-22 | 22:13:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: