Drönar-hjälp

Idag har Focus vilat, men Tage och Boppen fick sig en uteritt i det underbara vädret. Det har varit soligt, vindstilla och samtidigt frisk luft ute idag. Kan inte vädret fortsätta vara såhär hela vintern? Bra underlag att rida på överallt ute var det också. 

Roligt nog så fick vi hjälp att filma vår uteritt med drönare idag, och vi kommer att kunna lägga upp fler filmer i framtiden där vi filmar med drönare. Ska se till att filma ett hoppass med drönare inom de närmsta veckorna bland annat :) Grabbarna skötte sig fint och var härliga att rida idag. Det enda negativa med dagens pass var att Tage freakade ur en gång när en bil stod parkerad i skogen där vi skulle komma och rida. Något nytt på hans "vanliga" runda = livsfarligt, som ni säkert vet ;) 


Imorgon är planen att hoppa med i alla fall Boppen. Kanske åker vi till ridhuset och gör det beroende på vad det är för väder ute!
 
/ Emma
Kommentarer
Lisa säger:

Åh, det ska bli spännande att se hur det blir med drönare :) Regaerade hästarna något på den?

Svar: Alltså ja, litegrann gjorde de väl men inte supermycket faktiskt! Tage blev mer rädd för att det stod människor på konstiga ställen haha, och Boppen brydde sig knappt ;)
Emma Elfstrand

2018-01-27 | 20:19:11
Malin säger:

Hej! Att flyga med drönare kan man behöva tillstånd för om man bor tillräckligt nära en flygplats, om ni inte redan kikat på det så rekommenderar jag att kika på de regler som finna angående det 🙌

Svar: Vi bor långt ifrån flygplatser så det är ingen fara för oss 😊
Emma Elfstrand

2018-01-27 | 20:44:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: