Bättre Bopp & chilldag

Hej allihopa! Detta blir det första liveuppdaterade inlägget för 2018. Nu är jag taggad på ett nytt år och tycker det är ganska skönt att dessa helger är över så jag kan komma in i lite rutiner igen. Som det ser ut nu så har jag liksom ingen aning om vilken dag det är, och det är lite jobbigt, haha. Nu är jag sugen på att komma in i både bra jobb- och träningsrutiner. Jag har knappt tränat något alls de senaste veckorna, och ätit godis så gott som varje dag. Nu blir det godis en dag i veckan igen som jag har hållt så gott som hela året annars. Är taggad på att känna mig stark och fräsch i kroppen igen! Det är onekligen en förutsättning för att ridningen ska kännas enklare. 

Idag har hästarna vilat, men jag longerade Boppen eftersom han var halt för ett par dagar sedan. Han gick omkull i en väldans fart i hagen för några dagar sedan då han vägrade komma in och bara ville kuta runt istället. Då landade han på sin högra bog, och vi misstänker att han har sträckt den. För ett par dagar sedan markerade han ganska ordentligt, men idag var det mycket bättre. Han är fortfarande lite ofräsch, men det känns skönt att han är så mycket bättre. Då är det antagligen bara en sträckning som går över snart :)

Däremot kommer jag tyvärr inte att kunna vara med på årets första hoppträning för Sten Lindgren på onsdag som jag hade hoppats på. jag håller tummarna för att Bopps kan sluta klanta sig så vi kan vara med nästa gång istället :) 


Två bilder på Anna & Foccan som jag tog igår. Han är inte ful, den hästen! Fler bilder kommer imorgon bitti :)

/ Emma
 
Kommentarer
Anonym säger:

Kan du inte hoppa Tage eller Focus?

Svar: Focus ska vi inte börja hoppa än på ett tag och Tage är inte igång i hoppningen tillräckligt för att vara med på hoppträning :)
Emma Elfstrand

2018-01-01 | 16:52:22
Elsa säger:

Hej, varför har ni nosgrimma på den nya hästen när ni förespråkar och vad jag förstår föredrar att inte använda det alls och inte har på dom andra två hästarna?

Svar: Vi är inte emot nosgrimma, men på Tage och Boppen känner vi att den inte alls behövs utan har den mer som en prydnad. Däremot behöver Focus mer "stöd" eller vad man ska säga, eftersom han inte alls är lika stadig som våra andra två. Därför har vi nosgrimma :)
Emma Elfstrand

2018-01-01 | 21:52:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: