Tilläggsregistrering

Nu när vi skaffat ny häst så är det väl hög tid att ta tag i det där med tilläggsregistrering. Jag nämnde det för Emma här om dagen, och hon bara "Ja just det!", haha, vi båda hade typ förträngt att det görs nu för tiden. Jag förstår dock fortfarande inte varför, ärligt talat, men jag antar att det bara är att ta tummen ur.

Vi har inte tänkt att börja tävla riktigt än med Focus, han behöver stärka sig lite till först. Sen ska vi försöka se till att komma ut på lite pay and rides först innan vi åker på riktig tävling. Hur som helst så är det ju lika bra att skicka in passet nu, så kommer det förhoppningsvis hinna komma tillbaka innan vi börjar tävla. Dock tar vi givetvis kopior på det om det nu inte skulle hinna komma tillbaka :) 

 
/ Anna

En avramling i iskylan

Emma red Focus medan jag åkte iväg till bröllopsbutiken, och tror ni inte hon flyger av då eller? Focus blev rädd för något och kastade sig åt sidan så Emma hade inte så mycket att säga till om, hehe. Det gick bra i alla fall förutom att Emma är lite öm i fingrarna på ena handen. Det sjuka är att jag hade på känn att hon skulle åka av idag...

Efter det hade hon ridit Boppen med, och han hade känts fin! Han fick ett stretchpass där fokuset var att han skulle vara lång och låg. Han är banne mig på g igen vår gamle Bopps ❤ Efter vi käkat lunch så red jag Tage med, och jag red faktiskt utan utrustning idag! Eller ja, halsringen var på, men inget träns eller sadel. Lurade upp Emma också för den delen ;) Hur det gick får ni se på lördag! 

Jag höll för övrigt på att svimma när vi skulle fålla upp min klänning tidigare idag. Fy så obehagligt det är! Stod för stilla för länge så fick sätta mig ner och andas haha. 

Fattar fortfarande inte hur sjutton man skriver under bilden från blogg.ses app?! Så vi avslutar helt enkelt inlägget här. Och tack för peppen i förra inlägget, det behövde jag ❤ 

/ Anna 


Måndag

Hej på er allesammans! Har ni en bra vecka framför er? 

Jag har en del att göra i veckan. Dels ska jag idag faktiskt till en brudklänningsbutik för att fixa till min klänning. Japp, klänning - check! SÅ jävla najs. Ni kommer dock inte få se den förrän efter bröllopet av förklarliga skäl ;) Sen ska jag fixa mina naglar i veckan, vi ska träna dressyr igen, och så ska jag till läkaren...

Alltså, jag är så jävla nervös över läkarbesöket. Jag vet knappt varför, ens. Kanske för att jag blev så illa bemött på VC i Vara där läkaren påstod att jag har ont för att jag är tjock, typ. Rädd för att jag ska behöva väga mig(ÅNGEST) eftersom det egentligen ska skrivas in på remissen och allt vad det är. Sen är jag nervös över själva beskedet också. De får jättegärna operera mig och göra mig hel, även fast jag panikgrät sist jag skulle bli sövd, men jag hoppas bara att jag kommer kunna fortsätta rida och hålla på som jag gör idag, fast utan smärtan då. Nä fy fan, vill egentligen bara ha läkarbesöket överstökat men det dröjer tills på torsdag.

Nåväl, allt löser väl sig förhoppningsvis. Idag ska grabbarna gå lite dressyr på banan är tanken. Får se vem som rider vilka och sådär. Var längesen Emma satt på Tage nu, så hade vart kul att se henne på honom nu när han dessutom är så himla fin! :) 
 

/ Anna