Uterittstisdag

Idag har det varit betydligt behagligare väder på schlätta jämfört med igår, och därför var vi desto mer taggade på att rida idag. 

Grabbarna hade uteritt på sitt schema idag. Anna började att rida Tagis som tydligen var superpigg och spänd idag. Normalt sett brukar han vara pigg vid uteritter, men nästan aldrig spänd. Annars hade han varit fin, och det är kul att han är så pigg och glad nu :) 

Efter Tagis var det Focus och Boppens tur. Anna red Focus och jag Bopps, och det blev jogging i alla gångarter. Båda två kändes riktigt fina idag. Boppen var avspänd förutom en gång när han blev rädd för något i skogskanten och hoppade ner i åkern bredvid grusvägen. Focus var dock lika cool som vanligt, men samtidigt pigg och riktigt härlig. Han rörde sig så otroligt fint på hemvägen när han hade den där extra energin! 

 
Imorgon har jag hoppträning med Bopps, och de andra två ska få sig ett dressyrpass på banan. Anna har tänkt rida lite mer programträning med Focus då för att se hur han känns där, eftersom han ska gå en pay and ride om drygt 2 veckor. 

/ Emma
Kommentarer
Anonym säger:

Nu från ingen stans skulle jag vilja bli vegetarian, iallafall trappa ner på köttet. Men jag gillar kött, har ni några tips så hur jag ska byta ut kött osv. Bor hemma och mina föräldrar äter kött. Undrar också om vegetarianskt "kött" är dyrare än vanligt kött

Svar: Ska försöka skriva ett inlägg om detta i veckan :)
Emma Elfstrand

2018-02-13 | 19:29:59
Anonym säger:

Vart är pay&ride:n?

2018-02-13 | 19:43:49
Anonym säger:

Såg det andra inlägget😉

2018-02-13 | 19:44:30
Anonym säger:

Så snygg Anna😍

2018-02-13 | 19:47:54
Gabriella säger:

Vilken härlig bild på Anna och Tage!

Jag är intresserad av företagande och drömmer om att i framtiden driva ett litet företag som har med hästar att göra. Så jag funderar om ni skulle kunna berätta om att starta ett eget företag och hur ni gjort upp planer om företaget och lite allmänt om fakturering och priser man väljer för sina tjänster/produkter. Vad var planen från början med företaget och hur har det gått te.x. Tips på att lyckas sen? Har studerat djurskötare och är utbildad företagare, har skrivit ett ekonomislutarbete om att starta eget, men det är ju inte riktigt samma sak som i praktiken och det är ändå 4 år sen nu ;)
Det är riktigt roligt att följa er, ni är drivna och riktigt bra förebilder för unga! Fortsätt som ni gör.

Svar: Tack snälla för din kommentar! Ska se om vi kan lyckas få till ett mer ingående inlägg om vårt företagande snart :)
Emma Elfstrand

2018-02-14 | 00:40:54
Bloggadress: http://gabriellalund.weebly.fi
Elin säger:

Ååå så fin bild på Anna och Tage du måste förstora den och rama in Anna!!

Svar: Tack snälla!
Emma Elfstrand

2018-02-14 | 06:09:34
Anonym säger:

Tage är lite lik en tidigare häst jag ägde men som jag mot min vilja var tvungen att inse behövde säljas. Saknar den så mycket när jag läser om Taggbollen.

Svar: Åh det måste ha varit en riktigt charmig sötnos det också! :)
Emma Elfstrand

2018-02-14 | 07:20:07
Vendela säger:

Alltså den där gula tröjan - wow!

Svar: Åh tack :D Ullared it is!
Emma Elfstrand

2018-02-14 | 07:49:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: