Uteritter i fantastiskt väder

Alltså WOW vilket väder Vara bjudit oss på idag! Mycket snö, solen har strålat hela dagen, vindstilla och KALLT, mellan 10-18 minusgrader. Heeeelt amazing faktist. Det är inte ofta vi får sånt här väder, så det gäller helt klart att passa på och njuta medan man kan ;) 

Idag stod uteritter på schemat för grabbarna. Imorgon ska vi nämligen vara iväg hela dagen så då blir det vila, och då passar det fint med en uteritt innan vila. Jag red först ut på Tage själv, och till skillnad från igår var han superfräsch idag! Sjukt pigg och ville helst galoppera hela rundan, men fick nöja sig med galopp på en åker haha <3 Ville typ inte sluta rida, underbart var det.

Efter lunch red jag och Emma ut, jag på Focus och hon på Boppen. De var jättehärliga idag! Vi galopperade inne i skogen dör snön låg ganska tjockt, och VILKEN galopp Focus fick. Han har underbar galopp redan från början, men alltså, det här var något helt galet. Hade så önskat att en ekorre eller något hade kunnat filma den stunden, haha. 

Vi har för övrigt bokat veterinärtid till Tage igen. Inget allvarligt, det är bara det där sista lilla sårf*nskapet som vägrar försvinna. Har nog hållt på i 4 månader nu. Har verkligen velat prova ALLT innan vi åker in till veterinär. Inte skitkul att behöva åka in med ett sår, IGEN liksom. Men vad gör man inte? Han har som tur är inte ont av det, men han kan ju inte leva resten av sitt liv med ett sår som inte läker. På torsdag ska vi in, så återkommer efter besöket såklart. 
 
Sötaste Focus <3
 
Jag har för övrigt fotat massor med min mobil idag, så jag ska se till att bjuda på bilder i veckan här! :D Jag och Emma är sjukt sugna på att fota i snön nu också, får passa på innan den försvinner igen. Ska se vilken dag som passar bäst. Hade vart kul med en ny header, men samtidigt har vi ju inte haft våran så länge. Men det är änna dags för Foccan att komma in i bild där också! 

/ Anna
Kommentarer
Malin Vestergren säger:

Jag får komma och fota igen då :D

2018-02-05 | 19:42:24
ylva säger:

Header? Jag läser från mobil (IPhone 6) och jag ser ingen header alls! 😦

Svar: Vi har header när man läser från dator :) Ska se till att ordna till mobilsidan med, någon dag.. hehe.
Emma Elfstrand

2018-02-06 | 01:42:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: