Uteritt och promenad

Idag var tanken att alla hästar skulle fått varsin uteritt, men det blåste så jag helt seriöst fick likadan brainfreeze som när man äter glass, så det var bara en pålle som blev riden och två fick sig promenader istället.

Jag red ut på Tage, och bestämde mig för att rida mestadels på en åker. Då red jag inte något dressyrpass eller så, utan jag red enbart rakt fram i olika tempon. Han var jättefin! Tage har ju ingen kanongalopp direkt, så att galoppera i snö är jättenyttigt för honom. Då får han ta i mer med bakbenen och blir mycket rundare. Jag försökte att få honom att inte galoppera på allför mycket utan i ett hyfsat lugnt tempo, och det gick bra på ditvägen. Hemvägen var lite värre ;) Han fick galoppera på litegrann, men mestadels red jag i ett lugnt tempo då också. Som sagt, väldigt fin och pigg och glad men inte riktigt SÅ himla pigg som när jag red i tisdags. Skönt, det var nästan för mycket ;) 

De andra två gick vi en liten promenad med på asfalten. Där har det mesta av snön och isen smält bort så då slapp vi brodda eller ta på skor. Skönt för bägge två. Focus har ju antagligen en del att smälta med allt nytt så för hans del behövs det för huvudet och Boppen gick så himla bra igår på hoppträningen så för hans del är det skönt för kroppen. 

Vi håller på och tidsinställer inlägg till GHS nu också, tanken är att vi ska ha tre tidsinställda om dagen och så uppdaterar vi om vår helg när vi är tillbaka istället. Låter det bra, eller vill ni ha en "liveuppdatering" varje kväll? Tänker att det kan bli lite ihoprafsat om vi ska iväg på middag eller liknande, eller är på showen sent... Skriv gärna vad ni tycker, och vill ni läsa om något speciellt så får ni gärna skriva det med! :) 

En bild från imorse. Så fint!

/ Anna
Kommentarer
Anonym säger:

Gärna varje kväll!

2018-02-15 | 18:12:07
Anonym säger:

Vad jag har förstått så här Tage varit en liten slöis men nu skriver ni att han är pigg och fin. Hur har ni jobbat fram det och fått honom så musklad som han är nu?

2018-02-15 | 20:23:05
Anonym säger:

Har en liten idé :D Hade varit jättekul om ni sände live från er instagram på kvällarna och berättade om er dag :D

Svar: Åh bra idé! :D
Emma Elfstrand

2018-02-15 | 22:44:36
Livsturisten / Benita säger:

Vad härligt att se vart Boppen lever nu!
Jag kände honom för många år sedan då han bodde i Upplands Väsby i norra Stockholm.

Svar: Kul :D
Emma Elfstrand

2018-02-16 | 00:24:59
Bloggadress: http://nouw.com/Livsturisten
Anonym säger:

Något inlägg från på plats i Gbg vore kul. Lite bilder från mässan, något roligt ni har inspirerats av eller så.

2018-02-16 | 15:33:15
Louise säger:

Jag tycker ni ska ta en bloggpaus över helgen, komma tillbaka med nya fräscha idéer och uppdateringar om mässan! Men vore kul att få liverapporteringar också :)

2018-02-20 | 22:02:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: