Uteritt och klinikbesök

I förmiddags fick Boppen och Focus sig en uteritt i skogen. Jag red Focus för första gången på ett par veckor, och Anna red Boppen. Det var kul att rida Focus igen och han känns redan så mycket finare i ridningen. Så härligt att känna! Han var så mycket mer framme för skänkeln, pigg och glad och förstod faktiskt sidförande skänkeln bättre än tidigare. Det blev jogging i snön idag och alla gångarter kändes riktigt härliga :) Boppen var väldigt stark idag enligt Anna. Inte så konstigt kanske, för han har antagligen endel träningsvärk från gårdagens dressyrträning!

Under eftermiddagen var vi på Husaby med Tage för att kolla upp hans sår som aldrig riktigt vill läka. Veterinärerna tog prover och ultraljudade såret men kunde inte hitta något avvikande. Vi fick i alla fall ett par nya produkter som vi ska prova, och får hoppas att de kan få såret att försvinna helt och hållet. Jag är ganska så säker på att Tage är hästen med världens sämsta läkeskinn, haha!

Imorgon kommer den här vloggen upp på vår vardagskanal. Missa inte det!

/ Emma
Kommentarer
Hilda säger:

Om ni inte redan testat LHP salva så rekommenderar jag den. Funkar super bra på sår! Finns på Apoteket. :)

2018-02-08 | 19:45:21
Louise säger:

Biolight ska ju vara bra att köra på sår har jag hört. Kanske finns någon i närheten av er som hyr ut alt åker ut och behandlar. :)

2018-02-08 | 20:42:11
Daniela säger:

Jag klickade på thumbnailen och förstod inte varför videon inte startade, haha.

2018-02-08 | 21:06:26
Bloggadress: http://lifewithdaniela.wordpress.com
Anonym säger:

Skulle också säga Biolight! :) Och ett tips är gruppen hästhälsa på naturligt vis, kan finnas bra tips där!

2018-02-09 | 08:47:52
Fanny säger:

Något jag numera alltid använder på sår är Silversalva. Den är fantastisk! Sår blir inte lika ömma och inflammerade och läker dessutom fort. Jag smörjer både mig själv, hästen och mannen vid minsta lilla sår =)

2018-02-09 | 23:43:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: