Svar på söndagsfrågor del 2

Här kommer resten av svaren på söndagsfrågorna för den här veckan!

Hur tänker ni kring energidrycker? Det är inget som vi dricker! Vår åsikt är att energidrycker, precis som proteinbars osv, är något som företag lurar oss konsumenter att vi behöver för att kunna träna ordentligt, bli pigga osv. Sen finns det säkert en anledning till att du måste vara 15 år för att få köpa energidrycker. Det är väl ändå ett bevis på att det inte är bra för kroppen.

Om ni båda fick vara en känd skådis för en dag, vem/vilka skulle det vara? Jennifer Lawrence hade varit kul att vara för hon är både väldigt talangfull och extremt rolig!

Om ni skulle bli gravida, hur länge tror ni att ni hade forsatt att rida och ta hand om hästarna då? Spontana tanken är "så länge som möjligt", men det beror såklart jättemycket på situation och graviditet, för ingen är den andra lik!

Om en unghäst/orutinerad häst ska iväg på sin första pay and jump, tycker ni att man ska vara nöjd med en runda eller ska man anmäla sig till flera klasser när man ändå är "igång"? När vi var iväg med Abbe första gången hoppade jag bara en klass för att det inte skulle bli "för mycket" för honom. De andra pay and jumps:en vi var iväg med honom hoppade jag två klasser, men bad om att få starta strax efter mig så jag kunde vara kvar inne på banan så han inte skulle behöva vänta för länge. Känn av hur mycket din häst orkar skulle jag säga :) 

Använder ni någon form av settingspray när ni sminkats klart för att det ska hålla bättre? Ja vi använder oss av Urban Decays All nighter setting spray. Den är superbra :D  

Vad är era sminkfavoriter och verkligen inte kan tänka er att leva utan, både märke eller produkter? Vi älskar Anastasias ögonskuggor, contour kit och brynprodukter. De kan vi inte leva utan! Sen skulle jag inte kunna leva utan läppstift heller, hehe. Finns många bra märken där så kan inte säga något specifikt :) 

Varför tog ni storlek M Till Tage på peewee om han egentligen har 11.5 (s)? Var bettet litet i storleken? Vi fick låna av en kompis och hon hade stl M, men vi upplever bettet som litet i storleken så det passar Tage ändå!

Jag tänkte kolla med er om ni har några tips på vad man ska tänka på när man flyttar sin häst till lösdrift. Min häst har aldrig gått på lösdrift innan men ska nu börja göra det. Är det något speciellt jag behöver tänka på? Jag tror inte du behöver tänka så mycket egentligen, så länge lösdriften har allt som hästen behöver (skydd, mat, vatten, saltsten). Hästen kommer snart vänja sig vid att gå ute dygnet runt och säkert trivas kanon med det :) 

När är tävlingsdebuten för era hästar? Boppen debuterar den 10 mars på hoppbanan, och Focus får dra på pay and ride den 3 mars :) Tage är inte anmäld till något än.

Har ni någon gång rökt eller snusat? Ja på fest några gånger, men det var längesedan. Tycker det är sjukt ofräscht att framför allt röka och kan inte förstå hur någon fortfarande kan göra det i dagens moderna samhälle. Man stinker hur mycket som helst och känner sig riktigt äcklig efteråt. Snusning drabbar inte lika många andra, men en icke-snusare är såklart fräschare än en snusare i mina ögon. Jag är väldigt mån om att känna mig fräsch, lukta gott, ha bra hy osv, så därför skulle jag aldrig kunna röka. (Ja, hälsoaspekterna är såklart viktigast, men inte tydligast för mig)

Om ni fick välja en grej ni hade förendrat på eran gård,vad gade de varit då?´Helt klart byggt ett ridhus! Det hade varit drömmen att ha :D Annars är vår lilla gård så gott som perfekt tycker jag! En större sadelkammare hade vart nice också för det blir lite trångt där inne med många hästar ;) 

 
/ Emma

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: