Svar på söndagsfrågor del 1

Hur gör ni med grönsåpan, tar ni bort de sen eller låter ni den ligga kavar? Hur mycket tar ni för att de inte ska bli kladdigt?
Vi torkar alltid lädret med en ren handduk när vi putsat med såpa :) Det blir ju lite kladdigt när man putsar med det, men sen när man torkat av lädret blir det toppen!

Inte hästrelaterat, men: Varifrån har Emma köpt Huda beauty paletterna ni båda har? Och har ni testat nåt smink från makeup revolution? Vad tyckte ni i så fall? Sååååå härligt att Iris är tillbaka!
De köpte vi från Sephora :) Nej, vi har inte testat smink därifrån.

Vad är medelåldern på era tittare på youtube och vilka åldrar riktar ni er till främst?
Enligt statistiken på Youtube så är det 18-24år, men det är antagligen lägre än så eftersom vissa använder sina föräldrars konton. Vi försöker att göra våra videos underhållande för både barn och vuxna och vi vet att vi har ett brett åldersspann vilket är superkul! Dock vet vi ju att många barn följer oss, så det är klart att man får tänka på det lite i första hand, liksom :)

Hur tänker ni kring vila för Focus? Han har utvecklats ganska mycket (tycker jag), tror ni att han behöver vila för att bearbeta allt nytt som han lärt sig?
Åh vad kul att du tycker att han utvecklats mycket :D Och ja, jag tror att han kommer att behöva vila litegrann. Vi är redan nu väldigt försiktiga med honom, och ser till att han gärna får två vilodagar i veckan för att inte det ska bli för jobbigt i varken huvud eller kropp. När han kommer behöva vila är svårt att säga, och under hur lång tid vet jag inte heller. Jag vill gärna komma ut på någon Pay and ride, och sen kan han få lite vila efter det. Så vi får se! :) 

Pappa- eller mammagris?
Emma kallar mig för mammagris typ hela tiden, haha. Så jag antar att jag är det ;) Enligt Emma själv så är hon varken eller.

Vad heter din och Emmas "vardagskanal" på Youtube,tack på förhand.
Emma & Anna Elfstrand heter den, länk HÄR :)

Hur länge Rider ni?😀
Menar du varje ridpass? Det är ganska varierat skulle jag säga, men aktiv ridning(minus fram- och avskrittning) mellan 20-45 minuter ungefär.

Hur har det gått med peewee bettet ni skulle prova?
Vi kommer berätta mer om det i en video framöver :) Jag använder det på Tage varje dag just nu.

Brukar ni använda equilab någon gång då ni rider?
Ja det gör vi!

Har ni hört om demonstationen på Göteborg Horse Show? Vad anser ni om det?
Ja, jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Vi är väl neutralt ställda till det hela. De får väl hålla på bäst de vill, typ. Tror i vilket fall som helst inte att de kommer få ut något av att demonstrera under GHS, för de som befinner sig vid Scandinavium är ju redan hästmänniskor insatta i sporten, så frågan är hur de tänkt där...
 
Vad tänker ni på när ni rider fram?
Beror lite på vad det är för pass. Till hoppning så rider vi sällan fram särskilt länge, och då är huvudsyftet att gas och broms ska fungera i alla gångarter. Till dressyr så brukar det bli lite långsammare uppvärmning med en del mjukgörande rörelser så som skänkelvikningar och svaga skolor. 

Underbar blogg! Tycker ni att ens outfit påverkar hur man rider? Jag tycker lite både och faktiskt för man kan ju bli inspirerad av outfiten. Vilken är i sånna fall er vardags inspo outfit? Vad är det "minst peppiga" ni ridit i?
Tack snälla! Alltså ibland kan det faktiskt kännas som att outfiten spelar roll för känslan fjantigt nog, haha. Men vi tänker väldigt sällan på vad vi rider i. Det enda jag tänker på är att det ska vara bekvämt, sen skiter jag faktiskt i hur färgerna passar ihop eller inte. När det vankas träningar så vill jag ändå ha lite snyggare kombinationer på mig, så då brukar jag anstränga mig lite :) Det minst peppiga vi ridit i måste ju ändå vara alla uteritter i grå/gröna termobyxor? Haha!

 
Anna: Saknar du att bo nära hästarna? 
Ja och nej. Älskar att bo ihop med Samuel men det är klart att det är lyxigt att ha hästarna precis utanför dörren!

Båda: Skulle ni kunna tänka er att köpa ett sto?
Absolut :) 

Var Tage så snäll när ni köpte honom eller har ni "uppfostrat" honom? (till att alltid stå stilla osv)
Ja, han har alltid varit väldigt snäll. Dock är han ännu snällare nu för nu står han verkligen still där vi parkerar honom, haha. Goa Tage ♥ 

/ Anna
Kommentarer
Anonym säger:

Demonstration på Göteborg horsesketch? Kan någon berätta??

Svar: Sök på facebook :)
Emma Elfstrand

2018-02-14 | 21:32:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: