Paddockridning

Vilket fantastiskt väder den här dagen har bjudit på! Vi har fått massor av snö(i Västergötlands mått mätt, haha) de senaste dagarna och nu är det sådär perfekt med runt 5 minusgrader. Pudersnö och sol! Det enda negativa är att det blåser, men det ska lugna ner sig lite imorgon.

Hur som helst så har hästarna fått var sitt pass i paddocken. Emma var först ut med att rida Boppen, och de tränade övergångar i galopp ner till skritt, både i förvänd galopp och "rättvänd" galopp. Detta var deras huvudövning för dagen, och han gjorde det väldigt fint! Jag kikade lite och såg att han hade tryck i bakkärran idag, haha. 

Sen red jag och pappa Tage och Focus tillsammans efter att Emma var färdig. Jag instruerade pappa och Focus lite. De skötte sig hur bra som helst! Pappa tycker att Focus är väldigt härlig, och stundtals gick han riktigt fint. Sen blir Focus stundtals flaxig med huvudet, men sån är han just nu eftersom vi får honom ur hans comfortzone. 

Tage kändes inte lika amazing som han gjort det senaste, faktiskt. Han kändes lite "spänd", och med spänd så menar jag inte tittig utan liksom lite spänd i kroppen på något vis. Vi lade ner kraven och joggade mest i alla gångarter, med lite övergångar. Bara fokusera på att göra det så mjukt som möjligt. Traven kändes ändå bra, men galoppen var inte så bra som senaste passet. Vi har ju haft ett jäkla flyt det senaste med bra pass, så jag har nästan bara väntat på att det ska komma något sämre snart, och well, here it was haha ;) 

Tre nöjda grabbar på bild!

/ Anna
Kommentarer
Mai Mina säger:

Så søt Fokus er😍

2018-02-12 | 18:24:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: