Opepp

Fy, vilken tråkig måndag. Det blåser på tvären, regnar/snöar om vartannat och vi är allmänt opeppade. Därför fick hästarna faktiskt vila idag. De kommer få motioneras resten av veckan istället :) De har inget emot det dock. Lite borstning och mys blev det i alla fall ♥ Det ska bli bättre väder resten av veckan, så vi satsar på ridning då!

Jag och Emma har i alla fall gjort lite datorjobb och vart iväg till gymmet en sväng. Vi håller på och planerar videos för fullt så det ska komma upp filmer som vanligt när vi är iväg på GHS nästa vecka. Har nog knappt fattat att det börjar närma sig ärligt talat, haha. Ska bli så kul!

Hur brukar ni göra när ni är totalt opepp? Tvingar ni er till att rida eller struntar ni i det? 

Våra fina grabbar, fotade av Malin Vestergren!

/ Anna
Kommentarer
Tova säger:

Jag brukar inte rida när jag har en dålig dag. Det känns som att man smittar av sig med sin negativitet på hästen så att hela passet bara är jobbigt. Är så glad för att eran blogg finns! Ni har en så bra stämning både här och på Youtube bland era följare ❤

2018-02-12 | 18:13:59
Stina säger:

Jag körde lite idag men då hästarna fick styltor i snön blev det mest skritt och lite trav. Det blev inte heller så långt, bara 3 km. Jag var nog minst peppad till att köra i regnet/snön då det blåste så mycket på tvären.

Brukar alltid köra om det går bra för hästarna och att man inte riskerar att någon skadar sig.

2018-02-12 | 18:47:50
Anonym säger:

Brukar rida ändå, det känns ofta bättre sen. Dock har jag influensa så kan inte göra något utan att typ dö just nu.

2018-02-12 | 20:17:55
Emma säger:

Brukar oftast rida. Känns alltid bra när man väll kommit upp på ryggen. Sen brukar jag bara kanske skritta lite och lösgöra. Inget krävande. Men vissa dagar är jag på dåligt humör ( biverkning av p-piller ) och blir irriterad bara någon blänger på mig Hahah. Då brukar jag faktiskt skita i att rida så jag inte blir onödigt sur på min häst:)

2018-02-12 | 22:20:13
Anonym säger:

Jag rider oavsätt motivations nivå då jag har tävlingshästar och tävlar på hög nivå!

2018-02-13 | 07:26:22
Bea säger:

Det är lite olika för mig! Just nu har jag min häst på en super fin anläggning som egentligen har alla förutsättningar för att jag ska kunna rida alla dagar..Vi har stått där sedan november. Men jag saknar mitt gamla stall så mycket och dessutom saknar min häst att få stå på lösdriften (idag står hon på box). Så jag ska faktiskt flytta tillbaka henne nu i mars. Där jag står nu har det varit rätt rörigt i stallet och ingen människa är väl direkt elak men det är få som vill prata med mig. Och det gör mig så pass olustig att det gått ut över ridningen så den här vintern har jag egentligen bara varit ute på promenader med min häst. Oftast känns det bättre bara jag kommer ut ur stallet :)

Svar: Låter verkligen som om ditt gamla stall är bättre för er även om det kanske inte är lika modernt som det nya! Skönt för er att komma tillbaks dit :)
Emma Elfstrand

2018-02-13 | 11:26:34
Gabriella säger:

Ibland kommer jag mig för att rida även om jag verkligen inte alls har lust, ibland får det vara.Brukar oftast kännas bättre efteråt. Men har jag satt upp ett schema brukar jag oftast se till att följa det då jag vet att det annars kan lämna helt. Men eftersom jag inte själv har orken (p.g.a psykisk ohälsa) att motionera mitt sto så mycket som hon skulle behöva (Typ 6 dagar med motion i veckan för att hon inte ska bli så överenergisk trots sina snart 20 år och tanten vägrar gå på lösdrift...) så har jag nu en medryttare som rider henne 2 dagar/veckan. Riktigt skönt och det lämnar ork och motivation åt mig de dagar jag rider henne :)

2018-02-14 | 00:32:39
Bloggadress: http://gabriellalund.weebly.fi
Anonym säger:

Jag struntar i det om jag är opepp. Min häst blir också opepp då och då blir det inte ett bra tränings pass

2018-02-14 | 14:42:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: