Inlägg i samarbete med skyltmax.se

Vi har länge haft ett stall helt utan skyltar, tråkigt nog. Jag tycker det är så himla fint och personligt med skyltar till boxarna, sadelkammaren, toaletten osv. Som tur är har vi nu fått till ett lite roligare stall tack vare Skyltmax.se. De här fina skyltarna fick vi upp i stallet tidigare i veckan:
 

En skylt till sadelkammaren...

och en skylt till toaletten! Vi får ofta frågor på exempelvis pay and jumps vart toaletten finns någonstans, och förhoppningsvis blir detta tydligare nu när vi fått upp skyltarna :) 

Dessa skyltar designade jag själv i Skyltmax Skyltomat. Väldigt smidigt och roligt att kunna välja precis själv hur ens skyltar ska se ut! Ett enkelt verktyg att jobba i, och du kan välja mellan att designa allt ifrån träskyltar till mässingskyltar, som vi har. Du kan dessutom lägga till egna bilder till skyltarna du designar, eller göra som oss: använda dig av Skyltmax färdiga emojis/bilder. Ett kul sätt att göra din skylt personlig!

Ifall ni själva är sugna på skyltar till ert stall kan jag rekommendera er att spana in Skyltmax Hästskyltar för att se exempel på hur de kan se ut, och sedan anpassa dem efter era önskemål.

Har ni några skyltar i ert stall, och i så fall, vad har ni för sorts skyltar? :)

/ Emma
Kommentarer
Anonym säger:

Hej, undrar om ni har något tips.
Jag har haft min storhäst i ungefär 4 månader nu och han är en väldigt snäll häst. Men vi har ett problem och det är att han gör en återkommande grej, oftast på uteritt men ibland även i paddocken. Han bestämmer sig för att inte gå framåt mer och börjar med att resa sig lite. Skänklar man så stegrar han och snurrar runt och man får nästan alltid hoppa av då han inte ger sig och stegrar högre och högre ju mer man skänklar.. Det kan även vara när man är i paddocken och tex galopperar. Då kan han helt plötsligt vända tvärt åt andra hållet och dra ner huvudet så man nästan ramlar av. Sedan börjar han som jag beskrev förut. Har ni några tips på hur jag kan lösa detta? Älskar eran blogg och youtube mvh.

2018-02-27 | 16:17:36
Anonym säger:

Väldigt snygga skyltar

2018-02-28 | 14:00:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: