Inköpslista GHS

Vi fick ju en fråga bland söndagsfrågorna vad vi har på vår inköpslista till GHS, och då sa jag att vi inte riktigt visste. Dock har jag kommit på lite grejer som vi behöver köpa, så här kommer en lista!- Nya framskydd till Boppen - Boppen har en uppsättning skydd till tävling, men hans träningsskydd sa upp sig här om dagen. Så vi skulle behöva köpa nya till honom, antingen träningsskydd eller tävlingsskydd. Hans Eskadron passar väldigt bra, så det blir säkert nya sådana isåfall. Inte lätt att ha en häst med stora, tjocka ben för det är inte alla skydd som passar ;) 
- Nya dressyrskydd till Focus - Jag behöver skydd som inte har ludd i sig. Detta skrev jag ju om bland söndagsfrågorna redan. Jag vägrar linda ben som man "ska" göra som dressyrryttare, så jag vill ha ett par snygga, välsittande skydd utan ludd. 

\n
Det är de två grejerna vi verkligen behöver köpa. Resten blir spontanköp. Jag vill gärna spana in helskodda ridbyxor, glitterskydd från Kyro och kanske något nytt dressyrschabrak. Nej, jag behöver verkligen inget dressyrschabrak men det är ju SÅ kul med schabrak........ Haha. Sen vill jag ju ha ett par dressyrstövlar från De Niro, så har någon butik mässpris så kommer jag säkert slå till. Annars får det kanske vänta lite :)

Ni som ska dit - vad har ni på er inköpslista? :)

/ Anna

Kommentarer
Vendela säger:

Ska kika efter ett par nya ridbyxor, vill ha ett par ariat ridskor, nya sporrar, handskar samt lite annat kraffs kanske. Nya borstar hade vart behövligt med.

Vi får se helt enkelt

2018-02-22 | 15:51:35
Anonym säger:

Måste få tipaa om ankys dressyrskydd med bling! Dyra men de ända dressyrskydden utan ludd som inte åker ner😍

2018-02-22 | 18:25:23
Linda säger:

Jag ska köpa en gäng hovkratsar🤣🤣 har tappt bort typ 20st nu de senaste så ja...
Ska kika på hjälm. Skitsvårt när man har extremt stort huvud så det är sällsynt att man hittar nån som passar tyvärr..

2018-02-23 | 11:38:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: