Heldag i Jönköping

Hej på er!

Jag och Samuel landade precis hemma efter en heldag i Jönköping. Anledningen till att vi åkte dit var för att Samuel skulle tatuera sig! Hans första tatuering någonsin. Det blev en SÅ himla snygg spruta med en bloddroppe och en orm slingrandes runt, som symboliserar hans diabetes och ormen står för läkekonsten. Han är supernöjd!

 
Snacka om att jag blev sugen på fler tatueringar nu, haha. Det får dock vänta ett tag, är inte så sugen på att lägga pengar på det för tillfället ;) 

Efter det så åkte vi till A6 för att käka thaimat(SJUKT god thai hade de där. Åt halvt ihjäl mig typ, haha) och för att strosa lite i butiker. Tyckte Vila hade fått in mycket vårfint, men allt jag provade såg tantigt ut på mig. Känner inte för att rocka tant-looken redan vid 24 års ålder så det blev inget köp. Köpte bara en sport-BH, hehe. Och godis! Så det ska jag och Samuel snaska på medan vi slötittar på något i soffan. 

Iris har fortfarande inte kommit tillbaka, och jag känner mig rätt uppgiven faktiskt. Känns ännu jobbigare när det är såhär kallt ute... Vill inget annat än att ha vår älskade lilla katt tillbaka, men vi kan inte göra så mycket mer nu än det vi redan gjort. <3 

Emma har tagit hand om hästarna idag och jag vet att hon tömlongerat Focus och ridit Boppen, men exakt hur det gått eller vad de gjort vet jag inte. Hon kanske kan berätta om det imorgon istället! Ha en fin fredagkväll allihopa!

/ Anna
Kommentarer
Hilda säger:

Åh har ni varit på min hemmaplan, kul! :D på vilken studio tatuerade han sig? :)

Svar: Vi var på Via Dolorosa hos Lotta :)
Emma Elfstrand

2018-02-09 | 20:17:33
Helena säger:

håller tummarna för att siri kommer hem snart <3

2018-02-10 | 11:29:32
Helena säger:

iris*

2018-02-10 | 11:29:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: