Grymma träningar!

Alltså WOW, vilka träningar vi har haft idag! Miranda var och tränade oss idag igen, och det har hänt så jäkla mycket på bara två veckor fick jag bekräftat idag. Senaste träningen var vi glada om han inte slängde med huvudet i ett varv i sträck typ, men det här passet... Ja, wow!

För det första var han betydligt mer framme för skänkeln idag. Behövde bara visa honom lite extra, alltså peta till med spöet typ två gånger i skritten när han inte riktigt tog skänkeln, men sen var det problemet ur världen. Idag var han mycket mer fokuserad på mig, mer ihop i kroppen, orkade mer(trots att han egentligen har samma muskelmassa nu) och framför allt VILLE mer. SÅ skönt. Vi tränade dels på lite skänkelvikningar i både skritt och trav, och tempoväxlingar i galoppen. Utöver grundjobbet, det vill säga. Skänkelvikningarna var givetvis på bebisnivå, men han flyttade några steg och det är huvudsaken! Och galoppen sen... Mums. Han var riktigt fin både när jag bad om längre och större språng och kortare språng. Så duktig kille idag ♥ 

Emma tränade med Boppen och han kändes också riktigt fin idag. Han har varit lite lång i kroppen det senaste men idag var han så himla fint ihop i kroppen redan från start. De tränade precis som förra gången på samling och att aktivera bakbenen, men också på byten mot slutet av passet. Singelbytena gjorde Boppen riktigt bra, men när de skulle träna på lite seriebyten så gjorde han något som han aldrig gjort förut. Han gjorde första bytet rent, och sedan bytte han andra bytet med bakbenen, men inte frambenen. Normalt sett kan han hamna efter/inte byta alls med bakbenen, men nu blev det tvärtom. Så lusigt, men kanske också ett bevis på att de verkligen fick koll på bakkärran idag men inte riktigt samma koll på framdelen ;) 

Underbart väder har eftermiddagen bjudit på också! Så härligt :) 

Svaren på söndagsfrågorna kommer imorgon bitti. Sorry att det dröjt, men vi var ju iväg hela dagen igår och har haft fullt upp idag med så har inte riktigt hunnit sätta oss med dem.

/ Anna
Kommentarer
Ellen - tävlingsryttare säger:

Åh va roligt :D

2018-02-07 | 19:01:10
Bloggadress: http://ellenshorselife.blogg.se
Erika Pettersson säger:

Härligt att det går framåt 😊

2018-02-07 | 20:18:43
Bloggadress: http://erikapettersson.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: