Gårdagens träning

Jag tänkte att jag skulle skriva ett litet inlägg om gårdagens träning, så kommer det film från den på lördag :) 

Jag tränade med Bopps för Sten Lindgren, och det var en riktigt rolig träning. Gymnastikhoppning till en början och sedan hoppade vi banor med både kombination och kluriga linjer. Hindren kom väldigt fort så jag var tvungen att koncentrera mig och rida bra hela tiden. Det gick bra för det mesta, men någon gång var jag tvungen att lägga en volt då jag helt enkelt inte hann få kontroll på galoppen och svängt Boppen innan ett hinder. Han var nämligen ganska så stark igår, så att svänga var inte lika lätt som vanligt ;) 

Förutom att han var stark så kändes han riktigt fin och med på noterna. Bra framme för skänkeln även om jag kanske hade önskat att bromsen kunde ha fungerat lite bättre ;) Jag kunde lätt jobba upp en bra galopp men när jag fick till den här bra galoppen tappade jag istället lite finlir och kontroll. Tror det kommer bli bättre snart när han är starkare i kroppen (han har trots allt vilat nästan hela hösten och knappt hoppat något det senaste halvåret pga skador) och jag mer igång i hoppningen. Jag kände mig ganska så ringrostig, men hade ändå en bra känsla till hinder. Det var mer ridningen emellan hindren som jag hade problem med igår. Jag är i alla fall nöjd med att jag från början satte upp en bra galopp och inte "mesred", vilket jag annars brukar göra när jag är ringrostig. 

Nu ska vi bara träna mer så vi kan få till lite snyggare ridning med bättre finess och känsla igen :) Är riktigt taggad på att komma igång med hoppningen nu, för det var himla kul att faktiskt träna ordentligt för första gången på läänge!

 
/ Emma
Kommentarer
Isabelle Burlin säger:

Har ni tips på var man kan hitta relativt billiga ridkjolar bor inte i Sverige så någon butik som finns i hela Norden eller som också har webbshop?

Svar: Åh, tyvärr inte :(
Emma Elfstrand

2018-02-01 | 21:18:41
Bloggadress: http://isabelleburlin.blogg.se/
Anonym säger:

Vad har blogg.se fått för fel? Det var jag som skrev de kommentarerna men av någon konstig anledning kom det två och att två olika personer skrivit

Svar: Ingen aning! Vi kunde inte logga in igår heller så det var nog en bugg blogg.se hade :)
Emma Elfstrand

2018-02-01 | 21:20:45
Anonym säger:

Ska ni inte träna på gasen? Jag uppfattar det lite på era tävlingsvideor att det går för långsamt? Inget illa menat men det är bara en fråga :)

Svar: Har läst igenom hela mitt inlägg nu och förstår inte vad du menar med frågan baserat på det jag skrivit, haha!
Emma Elfstrand

2018-02-02 | 06:57:30
Isabelle säger:

Så himla konstigt???? Har inte heller skrivit eller skickat kommentaren:

"Har ni tips på var man kan hitta relativt billiga ridkjolar bor inte i Sverige så någon butik som finns i hela Norden eller som också har webbshop?"

Så konstigt! Måste vara någon bugg..

Svar: Det låter jättekonstigt... Säkert blogg.se som buggar, det har krånglat massor för oss det senaste :(
Emma Elfstrand

2018-02-07 | 15:30:41
Bloggadress: http://isabelleburlin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: