Dressyr & tömlongering

Idag fick sig grabbarna ett pass i paddocken. Under förmiddagen så red vi dressyr på gammelgrabbarna, och på eftermiddagen så tömlongerade jag Focus. 

Tage var superpigg och fin med Anna idag, medans Boppen kändes lite oengagerad. Inte ett dåligt pass, men inte heller ett bra. Focus däremot var också superfin idag, och pigg! Han fattade galopp av sig själv och busade loss innan jag ens hade bett honom om det. Riktigt fin i formen också och han var väldigt ambitiös. Det är så kul att tömlongera tycker jag! Jag jobbade mycket med trav - galoppövergångar idag eftersom han har lite problem med det. 

Nu har jag precis redigerat klart en film och ska käka kålpudding strax som står och puttrar i ugnen. Improviserade ihop ett veganskt recept nu med det jag hade hemma och hoppas det blir bra!

 
/ Emma
Kommentarer
Anonym säger:

Vilken gos-mule!

2018-02-19 | 19:39:01
Elin säger:

Hej!
Jag har precis börjat rida en jättefin dressyr valack på 170cm, han behöver VÄLDIGT lång uppvärmning innan han går i en stabil form i både trav/galopp. Har ni några tips på bra uppvärmningsövningar förutom typ serpentiner, öppna, sluta :)

2018-02-19 | 21:49:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: