Dressyr och hoppning

Idag har alla tre grabbar fått gå varsitt ridpass på banan! Det har varit så fint väder, singlat ner små snöflingor i slow motion typ haha. Jättemysigt!

Hur som helst så var Focus först ut idag. Vi tränade på lite program som vanligt nu för tiden, hehe. Värmde upp i alla gångarter där jag red övergångar och halter, och sen körde vi igenom programmet en gång. Han kändes lite trött idag efter gårdagens tömkörning, så jag fick inte den bästa känslan direkt. Valde att rida lätt i traven med för jag orkade inte riktigt rida ihop honom så jag kunde sitta. Men själva programmet kändes ändå bra! Mellangalopperna gick bra, jag får bryta av lite tidigare bara så han inte hinner byta ;) 

Sen efter lunch så hoppade jag och Emma Tage och Boppen. Vi filmade dessutom, så den kommer upp inom kort! Vi hade bara ställt upp ett relaterat avstånd, och jag och Tage hoppade två små kryss enbart. Han kändes pigg och hoppade fint, trots att vi bara hoppade typ 50-60cm ungefär. Får ta och hoppa honom lite mer seriöst någon dag, men känner att jag inte riktigt är så varm i kläderna så jag vågar hoppa så mycket än. Emma och Boppen hoppade lite mer och en bra bit högre än oss. Boppen såg SÅ fin ut. Hoppade luftigt, var snärtig men inte stark och var så duktig. Ja, Emma med förstås! Tre bra pass idag med andra ord :D

 
/ Anna

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: