Benskyddstork uppdatering

Tack snälla för alla tips ni gav angående benskyddstork! Jag tror jag har bestämt mig för ett alternativ. Det fanns ju uppenbarligen hur många som helst som jag inte ens har tänkt på, hehe. Men vi tänkte testa denna:

En torksnurra som man i vanliga fall brukar ha till typ strumpor och sånt, men vi tänkte benskydd! Dock kanske vi behöver någon lite kraftigare, tänker inte klicka hem någon utan vill känna på en i verkligheten så den verkar orka hålla i blöta benskydd. Ett billigt alternativ också, och det gillas ju! Återkommer när jag införskaffat en och testat den lite :) 

/ Anna
Kommentarer
Anonym säger:

Vad har ni för täcke nu ?😀

Svar: 400g på alla tre :)
Emma Elfstrand

2018-02-05 | 09:56:23
Anonym säger:

Nej.. den är för vek!! Plasten kommer att spricka vid minus grader och skydden är för tjocka att ha i de där nyporna.. strumpor väger dessutom mindre än blöta skydd

Svar: Ja, därför jag skriver att jag ska kolla på en i verkligheten! Tänkte hitta någon i typ stål eller liknande istället :)
Emma Elfstrand

2018-02-05 | 10:54:30
Anonym säger:

Hade köpt ett torkskåp. Finns begagnade bra skåp som man kan hänga skydden i.

Svar: Vi har ingenstans att ha ett torkskåp, annars hade det varit ett alternativ!
Emma Elfstrand

2018-02-05 | 12:06:29
Anna Almén säger:

Jag rekommenderar Ikeas isf, den e kraftig. Hade sån till benskydden förr innan jag bytte till gardinstången med klämmor istället ☺️

Svar: Tack för tips! :D
Emma Elfstrand

2018-02-05 | 14:49:03
Bloggadress: http://kilbostallet.blogg.se/
Lotta säger:

Jag brukar använda en täckeshängare, modell stege, till skydden. Bara hänga på en krok mot en vägg. De blötaste hänger jag längst ned så de får droppa av sig. Funkar bra, rymmer en del skydd och är enkel att flytta om det behövs.

2018-02-05 | 15:33:13
Bloggadress: http://https://nouw.com/h%c3%a4stsurr

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: