Anmäld till årets första tävling

Det här med att tävla har legat såå långt bort i tiden under både hösten och vintern, på grund av Boppens jäkla skador han haft. Nu börjar han dock kännas riktigt fin i ridningen igen, och jag är sjukt taggad på att både starta dressyr och hoppning på honom. Tack vare Mirandas hjälp börjar han komma i riktigt fin form i dressyren, och jag minns knappt senast han var såhär ihop och fin i kroppen. Tyvärr finns det ingen lokal dressyrtävling häromkring förrän i början av april, dvs om två månader. Hopptävlingarna drar dock igång en månad tidigare än så, så igår anmälde jag oss faktiskt till vår första tävling för i år.

Det blir i Falköping den 10 mars, och då kommer vi hoppa 90 cm och 1m om allt känns bra och han inte går och skadar sig igen ;) Det känns kanon att ha något att träna till, och nu ska jag verkligen se till att hoppa regelbundet en gång i veckan. Varannan vecka träning för Sten och varannan vecka hoppning på hemmaplan, så ska vi nog vara varma i kläderna till tävlingen hoppas jag. 

Den tävlingen kommer dessutom bli min första tävling på ett halvår. Jäklar alltså! Det har varit en seg höst, men så taggad och motiverad som jag är på hästarna och ridningen har jag inte varit på länge nu. Tänkte ta och skriva ett mer inlägg om tävlingsplanerna och planeringen gällande både hopp- och dressyrtävlingar med Bopps. Både långsiktigt och kortsiktigt :) 

Vår senaste hopptävling var vi också i Falköping. Då hoppade vi bara en 90 cm clearround felfritt. Det var första tävlingen efter ett långt sommaruppehåll och planen var att mjukstarta innan höstterminen drog igång ordentligt. Så bra gick det med den saken tack vare världens ihärdigaste hovböld!

/ Emma
Kommentarer
Sharon säger:

Hej!

Denna frågan är helt från ingenstanns men jag kom att tänka på det för några dagar sedan och tanken har inte släppt mig ännu så nu ger jag det ett försök ;)

Jag är väldigt intresserad av webb-design och photoshop och likande och jag undrar om jag (helt utan kostnad, mot att min logga finns kvar någonstans i menyn alt. headern osv.) får lov att göra antingen en helt ny bloggdesign åt er (vet att bloggen inte är er prio 1 men det är html jag är bra på ;)) eller enbart en bloggheader och i samma veva kanske även göra en matchande ny youtube header till er?

Jag hoppas inte ni tar illa upp, jag menar inget ont. Jag undrar bara om ni kanske velat :) Har kodat min egna bloggdesign och har andra jag kan visa också om det skulle vara av intresse. Om ni skulle vilja veta mer kan ni antingen maila mig eller svara här eller kommentera på min blogg eller skicka er mailadress eller liknade :)

Ps. Kan inte allt inom koder men en del klarar jag av!

Svar: Hej! Det får du jättegärna göra :) Vi ska fota nya bilder i helgen så när vi har fått dem från vår fotograf så kan vi skicka några stycken till dig så får du gärna leka med både bloggdesign/header och youtubeheader :)
Emma Elfstrand

2018-02-09 | 12:22:18
Bloggadress: http://leggohouse.blogg.se
Daniela säger:

Ni får ta och tävla under sommaren, era grabbar verkar vilja skada sig på hösten haha ;) 😂

Svar: Eller hur! ;)
Emma Elfstrand

2018-02-09 | 16:28:07
Bloggadress: http://lifewithdaniela.wordpress.com
Emma säger:

Var härligt, lycka till! :D

2018-02-09 | 16:38:37
Linnéa säger:

Hej! Har ni hört något om Iris redan? Det hat gått en litet tag redan. ❤

Svar: Nej tyvärr inte :(
Emma Elfstrand

2018-02-09 | 17:08:35
Sharon säger:

Åh vad roligt! Det tar ju lite tid att fixa till en och jag vill ju såklart att ni blir nöjda så när ni skickar bilderna till mig (min mail ser ni ju i kommentaren) så hade det underlättat för mig om ni skrev åtminstone vilka färger ni hade gillat designen gick in i, men om jag får helt fria tyglar gör det såklart inget för mig! :D

Svar: Yes, det fixar vi! :)
Emma Elfstrand

2018-02-09 | 21:26:20
Bloggadress: http://leggohouse.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: