2/3 klara

Ikväll har jag hoppträning med Bopps men eftersom jag inte rider förrän vid 20 så kommer det bli alldeles för sent för att uppdatera ikväll. Därför tänkte jag berätta hur det har gått med de andra grabbarna idag. 

Först och främst så filmar vi en lång stallvlogg idag som kommer upp på lördag, som jag hoppas att ni kommer uppskatta :) Nu till ridningen då! Jag red Tage och Anna Focus. Paddocken var extremt kladdig på de flesta ställen och eftersom Tage är så underlagskänslig så tog jag det lugnt och bara skrittade och travade. Han kändes ändå fin och jag tycker att jag fick en bra känsla på pee wee-bettet. 

Anna red igenom LB:1 så gott hon kunde med Focus med tanke på underlaget och att vi inte har en de rätta "dressyrbanemåtten" på vår paddock. Han såg riktigt fin ut tycker jag och även om det var programridning så var han förvånandsvärt stabil. Programridning är ju svårt eftersom allting ska ske exakt vid rätt tidpunkt och inte "när du känner dig redo", vilket såklart blir ännu svårare på en grön häst. Tror han kommer bli riktigt fin med mer jobb och det ska bli spännande att se hur han beter sig på pay and riden om två veckor!

 
Håll tummarna för att det går bra för mig och Bopps ikväll ♥ Jag har sovit väldigt dåligt inatt så känner mig rätt trött och seg men tänkte vila lite nu så kanske jag är lite mer igång sen :) Jag vet ju att min Bopps alltid sköter sig, men piloten där uppe presterar ju inte alltid lika bra, haha.

/ Emma 
Kommentarer
Nova säger:

Hoppas det går bra😁😁

2018-02-14 | 20:38:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: