Vilodag

Hoppas ni har haft en fin söndag :) Idag har hästarna fått sig en vilodag. Anna har varit iväg och shoppat nödvändigheter till sin och Samuels resa nästa söndag. Själv har jag gjort... ingenting förutom husliga nödvändigheter. Jäkligt skönt faktiskt. Visst finns det massor av jobb som jag skulle kunna göra, men jag har lagt det åt sidan idag. Ska bara tidsinställa en video tills imorgon, och det får bli det enda effektiva jag gör idag. 

Har haft lite mindre ont idag, så passade på att prova min nya ögonskuggspalette (Huda Beauty New Nude) som jag köpte till mig själv i julklapp men inte har använt än pga min misär ;) Eftersom jag klarade av att stå på mina ben idag så blev jag sugen på att sminka mig, och är sjukt nöjd med paletten. Den är så vacker, och jag älskar de rosa tonerna i den! Det är inte ofta jag sminkar mig "för skojs skull" eftersom jag inte hinner eller orkar det, men jag älskar verkligen smink/skönhetsprodukter och att sminka mig. Det är så avslappnande att sätta på en podd och bara sminka sig hur länge man vill :) 

Nu är jag taggad till nästa vecka. Inte pga något klyschigt nytt år - nya möjligheter-sätt, utan för att både jag och hästarna ska in till "veterinären" ;) Jag ska äntligen få göra en magnetröntgen, som förhoppningsvis kommer visa varför jag har haft så ont i ryggen sen augusti, och varför jag har så extremt ont nu. Sen ska Bella och Focus in. Focus ska vet-checkas och förhoppningsvis är han fräsch (han känns och ser fräsch ut) och förhoppningsvis märker de en positiv skillnad på Bella ♥ Kanske kommer jag dessutom kunna sitta upp till häst mot slutet av nästa vecka, eller så kommer jag kunna dra till gymmet och börja rehabträna lite. Håller tummarna för det!

 
/ Emma
Kommentarer
Anonym säger:

Biiild på sminkningen! 😄 håller fjorton tummar för dig och hästarna nästa v!

Svar: Har lagt upp en bild på min Instagram, men allt smink ser röd/brunt ut så fort jag tar bild på mig själv haha 😅 tack 😀
Emma Elfstrand

2018-12-30 | 19:37:51
Sara säger:

Krya på dig Emma 💞

Svar: Tack :D
Emma Elfstrand

2018-12-30 | 20:02:42
Anonym säger:

Favoritpodd just nu?
Lyssnar på podd hela tiden men vill hitta någon ny, jag gillar spöktimmen väldigt mycket så något liknande letar jag efter.❤️
Krya på dig Emma!!!

2019-01-01 | 08:56:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: