Uhip-kappa

Hej! Jag undrar vad ni tycker om era Uhip-kappor. Nu kanske de inte har varit jättekallt än, men hittills vad är ert intryck? Jag står lite i valet och kvalet på att köpa en i modellen Nordic. När jag kände på den så kändes den väldigt tunn, misstänker att den kanske känns tunn men är bra isolerad/värmer ändå. Ni får jättegärna dela med er vad ni tycker, är den värd att köpa? :)

Jag tänkte att jag svarar på denna frågan i ett inlägg, eftersom fler kanske undrar! :) Först och främst vill jag bara säga att vi köpt jackorna för egna pengar, så inget spons här tyvärr ;) 

Vi har varsina kappor i modellen "Nordic", precis som du skriver om. Hittills har det varit kanske 7 minus som kallast, och jag blev faktiskt svettig när jag red i den, haha. Så vi är toppennöjda! Den är tunn som du säger, men värmer väldigt bra. Jag kör på underställströja och en till tröja samt jackan då, än så länge. Blir det riktigt kallt kommer jag köra på någon tröja till under! Så se till att verkligen testa storleken. Jag har 42, vilket är min normala size, och jag tycker det räcker. Emma däremot tog en storlek större för att få plats med lite till, men det är ju smaksak det där. 

Sen blir man självklart kall om man sitter blick stilla. Emma var lite missnöjd till en början, när vi satt och kollade på träning i 1,5h i en iskall och rå paddock för tre veckor sen, hehe. Men jag personligen tycker inte att någon jacka hjälper om man är stilla länge, faktiskt. Jag hade på mig massa lager kläder plus hästtäcke och frös ändå ;) 

Så för att sammanfatta - JA, jag tycker absolut att den är värd att köpa! Så najs att ha en smidig jacka som är varm, och dessutom täcker mycket av benen. Kappan är så bra också, för den har bensnören inuti som man bara fäster runt benen vid ridning och då sitter den bra på plats. Och - innehåller inget dun, så inga fåglar har behövt lida för jackans skull. Två tummar upp, helt enkelt! :)

Emma när hon testade sin jacka. Hon gick nöjt runt i huset, tills jag såg att hon hade missat att ta bort lite plast från jackan haha ;) Emma har sin i den här härliga lila färgen, och jag en marinblå.

/ Anna
Kommentarer
Klara säger:

Jag har den jackan. Det är den bästa jackan jag haft, jag är extremt frusen av mig o det är den enda jackan som jag håller mig varm i 😊 älskar den o kommer aldrig vilja ha nån annan 😍

2018-12-06 | 13:04:45
Anna säger:

Hej

Vad gör den bättre än t ex en från Intersport?
Den är ju dubbelt så dyr o borde vara dubbelt då bra.
Är det en specialstoppnig?

Svar: Oj, vi kan tyvärr inte svara på det för vi har inte spanat in Intersports kappa i verkligheten. Jag har dock svårt för att tro att den är dubbelt så bra rent värmemässigt, men funktionsmässigt är den väl anpassad till ridning och stallmiljö, vilket jag har svårt att tro att en kappa från en "vanlig" sportbutik är :)
Emma Elfstrand

2018-12-07 | 12:59:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: