Svar på söndagsfrågor

Skulle man kunna sommarjobba hemma hos er? Eller tar ni bara emot personer som ni känner?
Vi har i dagsläget inte råd att ge någon lön, så nej, man kan inte sommarjobba hos oss. Vi har haft ett par praktikanter/praoelever, men det är inget som vi tar emot ofta i nuläget :)

Har ni något synfel? Använder ni linser eller glasögon?
Jag(Anna) har synfel, medan Emma har perfekt syn enligt henne själv ;) Jag har ett par glasögon, men jag är faktiskt rätt dålig på att använda dem. Mitt synfel är inte särskilt stort, men det är skönt att ha glasögonen på i alla fall när jag tittar på dator/tv och sådär. 
 
Vilken hästsport tycker ni är roligast att titta på?
Helt klart hoppning! :) 

Vilket är erat favoritsnacks?
Anna: Oj, svår fråga, haha... Jag kan nog inte välja en! Har beslutsångest varje gång jag ska äta något gott. Ugnsbakade chips, egentligen i smaken Italian cheese(som inte verkar finnas längre, buhu!!) väljer jag helst när det vankas chips/ostbågar/popcorn. Älskar Marabous mjölkchoklad. 
Emma: Lösgodis alla dagar i veckan! I synnerhet choklad och Bubs surskallar ♥ 
 
Hej! Har ni mor- och farföräldrar och bor de i närheten?
Tyvärr inga morföräldrar vid liv, men farföräldrar har vi och farfar bor i närheten, farmor typ 2h ifrån oss :)
 
Tror ni på att man kan skapa sitt eget liv, och bestämma och visualisera vad som ska hända osv. (law of attraction). Eller tror ni mer på att saker händer och det är mer en slump, och man får rätta sig efter det?
Jag är så himla kluven till det här faktiskt! Många grejer som händer mig och Emma känns som tydliga exempel av "LOA", men vissa grejer tror jag helt klart bara är en slump. Tror inte på att "allt händer av en anledning" som många människor verkar leva efter, utan tror som sagt på slumpen i just sådana fall. Men det finns en hel del gånger som jag och Emma till exempel pratat om någon person som vi varken sett, hört eller talats vid med på många år och som plötsligt dyker upp, och sådana grejer. Såklart kan det också vara slump, men det känns inte så ;) Vad tror ni? Tycker sånt här är så himla spännande!
 
 
/ Anna

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: