Suck

Hej allihopa! Hoppas ni hade en god jul och får en fortsatt trevlig fortsättning :) Själv kunde jag inte njuta av gårdagen då jag hade sådana fruktansvärda problem med ischias och har det än idag. Jag hade egentligen tänkt dra ut och festa med Anna och några kompisar ikväll men får stå över det eftersom jag knappt kan röra mig pga smärtan :( Hatar verkligen min kropp! 

Jag lyckades i alla fall ta mig ut till stallet och mata, borsta och stretcha Bella förut, men det var väldigt kämpigt. Våra andra hästar fick i alla fall komma ut och röra sig med pappa och Jessikas hjälp. Dock var det ingen lyckad tur för Jessika ramlade av Boppen (han blev antagligen rädd så hon tappade balansen och åkte av) och Anna var supernära att trilla av Tage också. Han har sådan överskottsenergi nu och har varit busig ett tag men idag var det mer rejält än vanligt. 

Får också förvarna om att det antagligen inte kommer upp någon video imorgon som vanligt eftersom den videon som jag har redigerat och planerat att lägga ut finns på vår dator som är sönder och som pappa håller på att greja med. Kanske kommer den upp senare i veckan istället. UPDATE: Det har löst sig, woho!

 
Nu ska jag försöka mig på att jobba litegrann och samtidigt krya på mig :) Har fått tid för massage/behandling på torsdag i alla fall så förhoppningsvis kommer jag känna mig bättre efter det, men det är sugigt att bli dålig såhär över jul när hela samhället tar paus. 

/ Emma
Kommentarer
Karin säger:

Så himla jobbigt att ha så ont, krya på dig Emma :(

Svar: Tack snälla du! :)
Emma Elfstrand

2018-12-25 | 15:17:15
Helena säger:

Tycker så synd om dig som nästan alltid verkar ha ont någon stans. Kan ingen hitta felet och vifta med ett trollspö? krya på dig<3
Kram!

Svar: Eller hur! Det hade varit väldigt skönt :) Tack snälla <3 Kram!
Emma Elfstrand

2018-12-25 | 23:36:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: