Skrittur och dressyr

Jag och Emma passade på att fixa allt med stallet i förmiddags, innan det värsta regnet slog till. Så farligt är det inte, men det skulle ändå vara värre nu på eftermiddagen. Tack YR för väderleksrapporter!

Vi började med att skritta ut på Boppen och Tage. Det blev en hel del klättring för gamlingarna, och de skötte sig finfint! Lugna och fina, så det var en riktig mystur i skogen. 

Focus däremot hade jag väl ingen kanonkänsla på... Eller, jo, emellanåt så kändes det jättebra. Men jag är så himla trött på att det är just "emellanåt". Idag fick jag ett riktigt breakdown och kände bara att vi står still i utvecklingen, att jag borde skita i detta och sälja honom och ge upp, typ. Det här är en resa som är så jävla jobbig rent mentalt. Men sen vet jag ju att när det lossnar, så kommer det vara så värt det. Håll ut Anna!

Skrutten <3 Han gjorde ganska små volter i förvänd galopp idag, när han väl kom till ro(hyfsat) på banan. Duktig!

/ Anna
Kommentarer
Anonym säger:

Mycket handlar om ryttarens egna inställning

Svar: Tror du att vi har en negativ inställning när vi sitter upp på våra hästar, eller vad menar du med din kommentar?
Emma Elfstrand

2018-12-03 | 15:54:03
Anonym säger:

Hoppas det går bättre snart❤️❤️

2018-12-03 | 17:35:11
linhjoh.blogg.se säger:

Stor kram Anna. Jag känner igen känslan. Jag ser på era bilder och filmer hur långt ni kommit. Så ett varmt tips är att gå tillbaka och kika på bilder och filmer. Stor Kram! Man får ha dåliga dagar och imorgon känns det bättre ❤️

2018-12-03 | 17:49:44
Bloggadress: http://linhjoh.blogg.se/
Ellen - tävlingsryttare säger:

Sådär känner (som du vet) de flesta av oss någon gång ibland. Men tänk på hur mycket det gått framåt i det stora hela. Ni är så duktiga. Ska bli superkul att fortsätta att följa er under nästa år!

2018-12-03 | 19:32:07
Bloggadress: http://ellenshorselife.blogg.se/
Malin säger:

Usch de perioderna är så frustrerande. För mig blir det gärna så här års, vädret ändras typ varje dag, hästarna sätter päls och det är allmänt mycket på en gång. Hoppas du får till ett Kanonpass snart så du får njuta av det ett tag :)

2018-12-03 | 20:53:26
Elin säger:

Svar till det anonym och ni skrev: Känns det dåligt under ett ridpass är det ganska vanligt att man blir negativ och får dålig inställning när man också sitter där uppe på hästryggen. Det behöver inte vara innan. 😊

2018-12-03 | 23:19:47
Cecilia säger:

Skönt med en lugn tur i skogen. Ibland har man dåliga dagar och det är okej att ha det.
tycker inte ni är negativa. Ni ser ju mycket positivt och är glada när det faktiskt går bra. Glöm inte det.

2018-12-03 | 23:29:47
Bloggadress: http://www.ceciliajohansson.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: