Ridleggings-video

God morgon! Här kommer en video där vi berättar allt om våra leggings och visar dem tydligare. HÄR kan ni shoppa dem, och se till att göra det asap om ni vill få hem dem innan jul :) Kom ihåg att inte göra några mixade ordrar (med andra produkter från hemsidan) just nu innan våra tekniker har fått koll på allt!Just nu känner jag mig rätt deppig, för jag har väldigt ont i ryggen igen :( Därför blir det vila från gymmet för min del nu, och jag ska kontakta en ryggklinik som jag har fått tips om. Så fruktansvärt jobbigt att min ländrygg ska krångla så. Det påverkar ridningen väldigt mycket, och om jag inte gymmar så mycket som jag gör så får jag ont i bröstryggen, så det är verkligen ett helvetes ekorrhjul jag sitter fast i. Förstår inte hur det har kunnat bli såhär för jag har aldrig haft ont i min ländrygg tidigare, utan bara konstant ont i bröstryggen (och höfterna på senare år då). 

I vilket fall som helst så har vi hur mycket som helst att göra nu i veckan. Videos ska spelas in i förväg till jul och även till Annas resa. Detta i kombination med att vi har släppt ridleggingsen och har hur mycket som helst att fixa med där är inte optimalt, men så är det för egenföretagare. Man får jobba jävel och stressa för att kunna vara oproduktiv och ledig ett par dagar över jul. Det är bland annat därför som jag inte är en jul-tjej. Jag blir bara stressad, och julen förstör mina normala rutiner. I alla fall så kommer bästa mamsen hit och hjälper oss packa och skicka iväg första omgången leggings idag. Vi har fått så mycket ordrar trots att vi fram tills idag bara marknadsfört releasen på UE;s Instagram och bloggen, så nu blir det hard work så ni förhoppningsvis hinner få era grejer innan jul :D 

/ Emma 
Kommentarer
Nadja säger:

Hej! Ni nämner att strl XXXS och XXS ungefär motsvarar barnstorlekar, tycker ni att jag som är 162cm lång och vanligtvis bär storlek 32 (motsvarar XXS tror jag) borde köpa en större storlek? Finns det någon risk att de blir för korta annars?

Svar: Nej kör på XXS skulle jag säga! De kommer inte bli för korta :)
Emma Elfstrand

2018-12-18 | 09:25:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: