Kyligt

Idag slog kylan plötsligt till, och det var något som vi knappt var beredda på, haha! Trodde det skulle vara någon enstaka minusgrad, men nej. Paddocken frös därför eftersom vi dumt nog inte tänkte på det igår, så alla hästar fick ridas ut på idag! 
 
Boppen och Focus fick en lite kortare runda i skogen. Eftersom Boppen är jordens största mes på fyra ben så måste Focus gå först när vi rider ut, och han har fått för sig att han inte ska gå först till en början nu ;) Jag fick till slut iväg honom, och då skötte han sig utmärkt hela rundan. Duktig kille! Boppen skötte sig också fint. 

Tage fick motioneras på en åker, och han var också duktig! Emma och Bella hängde med, promenerandes då förstås. Donnan tycker det är mindre skoj att skrittas för hand, men något måste hon ju göra under vilan <3 
 
Tage ser så häftig ut nu när han är klippt. Han är röd/beige och vinröd där pälsen är lång. Söt <3

Jag är för övrigt SÅ taggad på Bonde söker fru ikväll. Ser så fram emot att sitta bänkad. Är nog extra roligt i år när det är så unga personer som är bönder tror jag, hehe. 

/ Anna
Kommentarer
Cecilia säger:

Så söt! skönt att turerna i skogen gick bra. ;)

2018-12-05 | 17:48:36
Bloggadress: http://www.ceciliajohansson.nu
Anonym säger:

Tänkte bara säga att eran film ligger ute i en facebookgrupp som heter ”Dressyrsnacket” och där är det kommentarer om att ni kastar sten i glashus, att ni rider bakom lod om man kollar era videos och att ni inte bör uttala er om ”bättre ryttare” då ni inte kommit lika långt som dem och inte besitter den kunskapen osv. Kanske gå med i gruppen och kolla? 😊

Svar: Haha, kul :)
Emma Elfstrand

2018-12-05 | 18:23:10
Anonym säger:

Hej! Jag undrar vad ni tycker om era Uhip-kappor. Nu kanske de inte har varit jättekallt än, men hittills vad är ert intryck? Jag står lite i valet och kvalet på att köpa en i modellen Nordic. När jag kände på den så kändes den väldigt tunn, misstänker att den kanske känns tunn men är bra isolerad/värmer ändå. Ni får jättegärna dela med er vad ni tycker, är den värd att köpa? :)

2018-12-05 | 21:02:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: