Julig fredag

Woho, idag har jag intagit årets första julbord! Fick ett sånt där jättesug helt plötsligt. Lustigt det där, för jag har alltid tyckt att julmat är väldigt konstigt. Konstig kombo, om inte annat. Det är det kanske för visso fortfarande, men gott är det i alla fall ;) Mamma och jag var och lunchade idag, mysigt! 

Innan jullunchen så kände jag att jag behövde bocka av hästar och gym, för som ni alla vet hamnar man till 99,9% alltid i matkoma efter just sådan mat. Focus och Boppen fick gå en uteritt tillsammans, och de var så duktiga så! Focus är inne i en period där han minsann inte tänker gå först några gånger per uteritt, vilket jag nämnt förut. Men förutom det sköter han sig, och den fasen försvinner nog snart. Boppen var så duktig så! 

Tage fick gå en uteritt all alone, och han var riktigt mesig idag. Spänd, blev jätterädd för en stackars oskyldig människa i skogen och sådär, haha. Han hade en sån dag idag helt enkelt ;) Vi fick i alla fall rastat oss lite i alla gångarter trots spändhet!

Såhär har jag suttit under eftermiddagen, haha. Köpte två supergulliga diadem på ICA för att vi ska ha dem i vår video som kommer upp på julafton. Vad det blir får ni se då :D 

/ Anna

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: