Happy friday

Hallå på er! Dagarna känns så skumma, för trots att vi är egenföretagare och egentligen aldrig är helt lediga så har dessa dagar flutit samman. Igår glömde jag att nyårsafton är på måndag till exempel, haha. 

Igår så var jag och mamma och shoppade lite. Jag köpte nya 100g-täcken till Tage och Focus, gummiboots och så beställde jag ett bett. Så typiskt, för jag tänkte att det fanns hemma så jag kunde börja använda det idag, men nä. Det kommer på onsdag. På torsdag ska han vetcheckas och sen ska han ha lite vintervila... Så jag får väl helt enkelt börja använda det efter resan, haha. Aja, så kan det vara. Vi åkte dessutom till Dollarstore och köpte lite nödvändigheter. Typ handtvål, strumpor och sånt kul ;)
 
Idag så fick sig grabbarna en uteritt i det underbara vädret! Det har varit ganska "lagom" kallt, sträv mark som gjort att de varit säkra på foten och strålande sol. Fantastiskt. Jag red Tage, pappa Focus och Samuel hängde med på Boppen också. Han får rycka in nu när Emma är skadad <3 Tage bockade IGEN, haha. Vad har hänt med lille rödnissen? Skoj är det när han bockar lagom, inte lika kul när han är nära på att få av mig ;) 
 
 
Emma har för övrigt fått tid för MR nu! Den 2 januari fick hon tid. Så skönt! Hoppas på snabba besked efter det också, så vi vet om det finns något att göra åt skiten(HOPPAS). 

Ha en finfin fredagkväll nu hörrni! Jag ser fram emot att käka vegetarisk "mousakka"(eller snarare potatisgratäng med vegofärs kanske, haha) och lite godis i soffan. Naaajs. Jag är förkyld, så ska bli skönt att ta det lugnt.

/ Anna
Kommentarer
Anonym säger:

Köper ni täcken från andra nu när ni har en egen nätbutik??

Svar: var smidigast så eftersom vi ändå skulle iväg. annars får vi ju beställa eftersom lagret är i Danmark, då tar det några dagar innan vi får hem det. så fick det bli denna gång!
Emma Elfstrand

2018-12-28 | 20:23:55
Elisabeth säger:

Brorsorna Tage och Focus blev så söta twins i likadana täcken. Boppen och Bella skulle också fått, för att visa " we are family":)

Svar: Ja 😍
Emma Elfstrand

2018-12-28 | 21:55:43
Anonym säger:

Haha. Har alla hästar fått någon knäpp eller? Mina hästar bockar o sparkar bakut ganska ofta nu när jag rider haha

Svar: måste vara något i luften? ;) haha!
Emma Elfstrand

2018-12-28 | 22:03:27
Daniela säger:

Jag satt upp på min för första gången på 1,5 månader efter hans skada, han var så himla fräsch och fin! I galoppen blev det ett par bakutsparkar, hängde löst ett par gånger haha!

2018-12-29 | 12:51:37
Bloggadress: http://lifewithdaniela.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: