Gladare tisdag

Hej på er och tack för all pepp igår! Jag tycker det känns väldigt viktigt att vara transparent med er, och berätta när det känns dåligt och när det känns bra. Så skönt att jag kan vara det, och dessutom få stöttning. Ni är bäst! <3 Ibland är livet tungt, oavsett om det är "befogat" eller inte, och ibland är livet lajbans, haha. 

Idag stod uteritt på schemat för Focus och Tage, så Emma fick rida den lille rödingen för en gångs skull ;) Hon rider ganska sällan "mina" hästar, men hon tycker det är kul också förstås! Vi har tänkt spela in en video där hon rider Focus någon dag, kanske nästa vecka? Vi får se lite, men inom det närmsta i alla fall. Hur som helst så skötte sig grabbarna fint! Vi hade tänkt ta en lite längre runda med bra galoppsträcka, men Tage blev svinspänd för något(eller inget, det vet man aldrig) så vi vände faktiskt när vi var mitt i skogen. Blev dock en ganska lång tur, men det blev bara skritt och trav av den anledningen. 

Boppen red jag på banan idag. Var kul att känna hur han kändes! Jag har inte ridit honom på banan på några veckor nu. Han kändes superfin, om än ganska spänd på grund av blåsten. Balarna var superläskiga när plasten lät, bland annat ;) Vill ni veta en rolig sak? Jag tycker han känns lite "tyngre" i högergaloppen, och Emma i vänster galopp. Positivt - för då borde han ändå vara helt fräsch igen, och dessutom får vi turas om att rida så blir han förhoppningsvis så liksidig han kan bli, haha! Bästa Bopps. Tänk att han fyller 22 nästa år! Helt galet.

Jag har förresten bokat in en sadelcheck för Focus också nu i december. Kom på det att det hade vart skönt att få gjort innan resan, men var osäker på om Sharpman hade någon tur hit i närheten snart. Det hade de, och som tur var så hade de dessutom en tid över. Pjuh! Skönt att ha det kollat innan årets slut :D 

 
Förresten - har ni några roliga videoidéer som vi kan spela in lite på förhand? Jag ska ju utomlands i två veckor, och nu kommer jul och nyår dessutom så tiden springer liksom iväg. Någon sittande vlogg kanske, någon challenge? Tipsa gärna, så ska vi se till så Emma slipper vara helt själv på videos i januari(även om någon sådan vlogg kommer också) ;) 

/ Anna
Kommentarer
Anonym säger:

Videoide: Ni är inne och kollar på olika hemsidor och väljer ut vad ni skulle vilja ha. ”Wanties”

2018-12-04 | 16:02:48
Johanna säger:

Något som inte direkt är en "rolig" idé men något som jag funderat på ett tag: hur ser ni på miljömedvetenhet inom hästhållning såhär i dessa tider då det är jätteaktuellt i "vanliga samhället"? Är det något ni tänker på? Vore kul att höra vad ni tänker om det :)

2018-12-04 | 18:39:53
Anonym säger:

Vet att ni har gjort visar alla våra schabrak/sadlar mm, men kanske visar alla våra grimmor/träns?

2018-12-04 | 20:07:48
Vendela säger:

Vilken utrustning m.m behöver man ha när man skaffar sin första häst?
Tänker på täcken - känns onödigt att köpa hur många som helst, så kanske de allra viktigaste.
Grimmor, grimskaft, sadel, träns m.m. Kanske vad man själv behöver ha, tips för att förvara foder i & blanda foder i osv. Sjukvårdsväskan - vad ska finnas där. osv osv.
Hade varit en givande och rolig video tycker jag :)

2018-12-04 | 20:18:18
Anonym säger:

Julbakning

2018-12-04 | 20:46:39
Frida säger:

Håller med nr 5 julbak😊🍰

2018-12-04 | 21:18:10
Anonym säger:

Gör en challenge där ni försöker rita en av era hästar utan att titta på pappret, först utan att få lyfta pennan och sen en till där ni får göra det. Brukade göra detta med mina kompisar och måla av varandra men skulle vara kul att se hur det blev med hästar i stället, haha

Svar: Haha, kul! :D
Emma Elfstrand

2018-12-05 | 01:34:12
Anonym säger:

Smoothiechallenge, shoppa en hel aoutfit för ett visst pris till varandra (ser vem som lyckad bäst). How most likle to (stav) mellan er två. Testa agility med hundar som på sihs, välja en outfit till den andras häst, schabrak, luva grimma eller något liknande

2018-12-05 | 08:17:06
Louise säger:

Håller med Johanna; vore verkligen kul att veta hur ni ser på miljön :)

2018-12-05 | 14:19:41
Anonym säger:

Testa typ agilyti med hästarna

2018-12-05 | 16:55:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: