Ge upp och sälja Focus?

Här kommer vår senaste video som är en stallvlogg där ni får hänga med oss en dag i stallet. Vi pratar om tvivlet på Focus, och så berättar vi hur ni kommer kunna fira jul ihop med oss. Hoppas ni ser fram emot det :) / Emma 
Kommentarer
Anonym säger:

Men alltså, nej! 😱 Nog för att matrester är långt ifrån det värsta man kan spola ner i toaletten, men det ska ändå inte gå den vägen. Dels är det tuffare för reningsverken att bryta ner organiskt material som inte redan har gått vägen genom kroppen och dels så förloras all nytta som det hade gett som komposterbart avfall. Så snälla, sluta spola ner maten i toaletten och kompostera istället, eller släng det åtminstone i de vanliga hushållssoporna.

Svar: Det visste jag faktiskt inte! Brukar dock bara slänga soppa/flytande föda där som jag inte vill ha i vanliga soporna eller i slasken.
Emma Elfstrand

2018-12-08 | 14:33:49
Marie säger:

Jag MÅSTE bara rekommendera att titta på VBR-träning med Fokus!!! Det är verkligen något som hjälper hästen OCH ryttaren och återfå balansen. (Vertikal Balanserad Ridning) Ni verkar så öppna för det som är bra för hästen och ryttaren så kolla om det inte finns någon VBR-tränare i era trakter och gör en sitsoptimering/ekipageoptimering. Det löse SÅ mkt problem för mig och hästarna :-)

Svar: Tack för tipset :D
Emma Elfstrand

2018-12-08 | 16:59:08
Bloggadress: http://https://nouw.com/westyarnhillside
Anonym säger:

Håller med Marie, VBR är superbra 👍🏼

2018-12-08 | 17:35:11
Emelie säger:

Precis så var min tant med metacam, först äcklad av det och sen älskade hon det 😂 en liten varning bara, tanten gillade det så mycket att hon råkade tugga sönder själva sprutan och fick i sig en plastbit, alldeles för lätt hänt !

Svar: Haha, tur de kan komma på bättre tankar i alla fall ;) Ja jag var orolig för det med Bella också, men nu är kuren slut och hon har klarat sig som tur är! Vi lärde oss efter ett par gånger att vara snabba med att stoppa in sprutan, spruta ut litegrann, ta ut sprutan och upprepa processen så hon inte fick bitit tag ordentligt, haha :)
Emma Elfstrand

2018-12-08 | 18:13:21
Mia säger:

Oj blev så slö bara....här kommer ni o är så mysiga o vill era hästar gott o har fina tankar. O så råkade jag se in på en annan känd hästblogg o där e liksom diskussion på en annan nivå, vilket o hur många bett skall hästen ha i mun för att den skall trivas o kunna hoppa bra🙈....kunde inget annat än skratta,för kontrasten blev lite stor😜😀...häääärliga ni fortsätt så😍

Svar: Tack snälla du :D ♥
Emma Elfstrand

2018-12-08 | 18:53:31
Kiki säger:

Gi ikke opp Focus :) Tenk så langt dere har kommet, tenk på fremtiden :)

Svar: Tack snälla! :)
Emma Elfstrand

2018-12-09 | 18:13:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: