EN MÅNAD KVAR

Alltså aaaaah, om en månad åker jag och Samuel till Maldiverna!!!! MAL-F''KING-DIVERNA! Haha, sorry för språket, men det känns så sjukt. Nog för att jag rest en del i mitt liv, men jag har liksom varit på Lanzarote som längst bort hemifrån. 

Ska jag vara ärlig så fick jag ett smärre psykbryt för några veckor sedan och ba "fyyy vad läskigt att resa så länge med flyg, vara borta så länge, vara så långt hemifrån" och fick världens resefeberpåslag. Jag som brukar vara ganska cool vid sådana situationer, hehe. Jag reser inte så mycket längre, dels för att det är pissdåligt för miljön, dels för att det kostar pengar och framför allt för att vi inte direkt kan åka iväg så mycket från hästarna alltid. Men det ska bli SÅ härligt!

Jag behöver era bästa tips! Eftersom det dels är restid på typ ett dygn sammanlagt, och vi ska chilla i två veckor(kanske hittar på lite skoj förstås, men det lär bli mycket häng vid vattnet) så behöver jag era bästa tips vad gäller poddar och böcker! Jag älskar att läsa fysiska böcker egentligen, tycker det är så mysigt att bläddra och verkligen LÄSA. Dock känns det osmidigt att ta med massa böcker, känner att jag vill packa med mig annat. Är det värt att skaffa bok-app? Vilken isåfall? 

Har ni några fysiska tidningar att rekommendera? Det känns ändå som ett måste att ha i fysisk form, och det tar ju inte lika mycket plats i resväskan som böcker, hehe. 

Och till sist - poddar! Tipsa gärna om bra, intressanta poddar. Jag ÄLSKAR true crime och spökpoddar, hehe. Lyssnar enbart på tre poddar just nu och det är Spöktimmen, Alice och Bianca och Två systrar en podd, men är egentligen inte överdrivet förtjust i just "influencerpoddar". Dessa två är dock väldigt bra tycker jag, sköna personer som ligger bakom så det är väl just därför jag har fastnat. 

Tipsa gärna loss hörrni! Tack på förhand <3 Och om det är något jag och Samuel inte får missa med Maldiverna, kommentera gärna det med!

Tänk att vi ska bo såhär... SÅ najs!

/ Anna
Kommentarer
Louise säger:

Så otroligt underbart det ser ut 😍 Är själv så sugen på att åka till värmen!
Jag använder mig av bokbeat om jag vill lyssna på ljudböcker. Hoppas ni får det toppen på er resa 🌞

Svar: Det ska förhoppningsvis bli helt amazing! :D Tack snälla för tips och fina ord!
Emma Elfstrand

2018-12-06 | 07:38:53
Nadja säger:

Creepypodden är min absoluta favoritpodd! Älskar även Knifepoint horror och Creepy. P3 Dystopia är också jättebra. I bokväg så rekommenderar jag bokapparna Nextory och Bookbeat. Har för mig att man får prova Bookbeat gratis i en vecka, så man kan prova innan man bestämmer sig :D

Svar: Har lyssnat på Creepypodden men tappade tyvärr lite intresse för den med tiden... De andra har jag inte lyssnat på så de ska jag testa :D Tack för tipsen!
Emma Elfstrand

2018-12-06 | 08:22:36
Frida säger:

Om du gillar true crime så rekommenderar jag två poddar: "Vad blir det för mord?" och "Mord mot mord" - toppenspännande båda två!

Svar: Tack för tips! Låter precis som poddar för mig :D
Emma Elfstrand

2018-12-06 | 08:50:26
Jessica säger:

Poddar som jag tycker är bra förutom nämnda är:
Tvillingpodden
Paranormalia
Mordpodden

Hoppas någon kan falla dig i smaken :)

Svar: Tack för tipsen! :D
Emma Elfstrand

2018-12-06 | 09:14:12
Anonym säger:

Storytel min favorit app på böcker finns något förr alla😊 När gäller att flyga så tänk på att dricka vatten. Inga stora mängder, obs bara vatten på flaska. Be inte om ett glas vatten. Vatten från tanken är inte alltid så himla rent och handsprit. Det vad jag kan komma på.

Svar: Tack för tips! :D Ska vara noggrann med vatten på flaska och inte ur glas :)
Emma Elfstrand

2018-12-06 | 10:41:20
Linda säger:

Framgångspodden. Helt klart bästa podden om man vill utvecklas mentalt som människa!

Svar: Ja den är bra! Har lyssnat på enstaka avsnitt, men den borde jag helt klart lyssna mer på :)
Emma Elfstrand

2018-12-06 | 10:47:49
Bloggadress: http://www.ridbyxor.eu
anonym säger:

Storytel säger jag bara. Storytel.

2018-12-06 | 12:28:55
Anonym säger:

"Häst&Ryttare -En podcast med Susanna och Tina" (tror jag den heter) är sååå bra! Man får ta del av en helt annan sida av häst-Sverige än den på intagram, ridskolor osv., alltså de har ett lite annat tänk kring hästeriet. Superbra och intressant!!

2018-12-06 | 15:51:09
Anonym säger:

Rättegångspodden och Mia Skäringers är absolut de bästa!

2018-12-06 | 17:11:19
Anonym säger:

Hur tänker ni kring klimatförändringarna? Som hästägare är vi ju redan en del av problemet, då ser äta äta hel del foder och betas på Mark som kunde användas att odla/föda upp mat.För att inte tala om all utrustning som måste till...Och alla grejer som ont behövs men som är snygga/roliga.

Tycker det är trist attinga hästprofiler engagerar sig i miljöfrågor. För vi blir ju uppenbart drabbade, märktes tydligt i somras vad ett förändrat klimat kan ställa till med.

Själv avstår jag semesterflyg helt, känns superbra att kunna kompensera lite för mitt hästägande 😊

2018-12-13 | 14:11:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: