En lång dag

God kväll allihopa! Jag kom precis in från stallet och ska snart äntligen få varva ner och ta kväll med middag framför Bonde söker fru :) Idag har det varit en hektisk dag, men jäklar vad vi har fått grejer gjorda. 

Vi började dagen på gymmet med ett benpass. Direkt när vi kom hem (runt 9) så började vi med dagens jobb, och har jobbat ända tills nu (19.30). Vi har hunnit med att spela in filmer, och redigera en. Utöver detta såklart också jobb med att packa ordrar och greja med det. Imorgon blir det också mycket jobb. De två filmerna som inte hann redigeras idag ska fixas imorgon, jag har fakturor som ska betalas och allmän ekonomi som jag behöver kolla av. Dessutom ska jag ha telefonmöte med Hästhusets förra ägare som ska hjälpa mig med bokföringen, vilket jag misstänker kan ta ett tag. Skönt att få det gjort i alla fall, och som tur är så kommer vi få hjälp med ridningen av en kompis imorgon, så grabbarna kan få sig ett gött pass i skogen. 

För övrigt är vi så glada över all respons som vi har fått på Uniquestrian Equipment! Gå gärna in på vår Instagram och läs kommentarerna där ifall ni är nyfikna på vad de nya kunderna tycker :) Vi har fått så fina kommentarer och kunderna berättar att de är så nöjda med första intrycket, vilket vi är jätteglada över. Ett par stycken storleksbyten har det blivit, men så är det ju alltid med webbshop, och det viktiga är att kunderna gillar produkten och hittar en storlek som passar! Vi har ju tyckt att något har saknats på ridbyx/ridleggingsmarknaden och är stolta över vår produkt, och blir sugna på att utveckla fler produkter i framtiden, men först måste vi få andas lite tror jag, haha. Svaren på söndagsfrågorna kommer btw imorgon. Det har vart lite mycket för oss det senaste som ni säkert förstår :) 

Sen så är vi dessutom det enda ridsportmärket (vad jag vet) som inkluderar olika storlekar och kroppsformer i produktbilderna/för sina kunder. Smalhetsen är verkligen stor inom ridsporten och därför är vi glada över att vara ett inkluderande märke som bryter normer :) Det har dessutom också uppskattats av våra kunder! 

/ Emma
Kommentarer
Daniela säger:

Jättebra bilder :D Kommer beställa ett par direkt de går att beställa till Finland!

Svar: Woho :D Vi kikar med PostNord gällande detta nu! :)
Emma Elfstrand

2018-12-19 | 19:50:12
Bloggadress: http://lifewithdaniela.wordpress.com
Anonym säger:

Hej! En fråga ang. ridbyxorna, är dom tjocka eller tunna i tyget? Är dom tjocka och varma på sommaren? Eller tunna och kalla på vintern?

Svar: De är ganska tunna i tyget så de är inte varma på vintern utan lämpar sig bättre på sommarhalvåret :) Däremot ska vi kika på vinterfodrade leggings till nästa år!
Emma Elfstrand

2018-12-19 | 20:12:14
Celine säger:

Kommer ni göra dem i svart? 🙂

Svar: Yes det är planen 😀
Emma Elfstrand

2018-12-19 | 23:02:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: