Effektiv dag!

God fredag på er allihopa! Idag har jag och Anna haft en extremt produktiv dag. Jag började dagen på gymmet medan Anna red Tage. Efter det hade vi tid hos frisören där vi spenderade hela förmiddagen med att bli fräscha i håret såhär inför jul. 

Direkt efter lunch packade vi in Focus i transporten och drog till ridhuset för ett pass där Miranda tränade Anna. Samtidigt som detta så spelade vi in två filmer med Mirandas hjälp. En video där vi pratar om hur vi jobbar för att få Focus framme för skänkeln, och en video där vi pratar om hästens form, hur vi jobbar med den och visar på bra respektive mindre bra form. 

När Focus var hemma igen så drog vi in för att filma ännu en video med Miranda, nämligen en uppföljare på Den hemska Instagramridningen. Just denna film tyckte jag blev sjukt bra med väldigt intressanta diskussioner tillsammans med Miranda som har mycket mer erfarenhet än oss när det kommer till tävling, och även träning för erkända ryttare och allt som sker där. 

Det är inte illa att ha spelat in 3 videos på en dag må jag säga. Den här veckan har vi dessutom spelat in 7 videos vilket är helt galet med tanke på att vi normalt sett spelar in 3 videos under en vecka. Dagen är dock inte slut än, utan vid 19 ska jag ha telefonmöte i säkerligen någon timme minst... livet som egenföretagare som sagt! Vi har det sjukt stressigt nu innan jul och Annas resa. 

 
Glöm nu inte bort att vi kör premiär på Youtube imorgon 9.00! Då släpper vi filmen om Focus år hos oss och den vill ni inte missa :) HÄR hittar ni den, så var redo då!

/ Emma
Kommentarer
Ellen - tävlingsryttare säger:

Vad flitiga ni är! Kul med nya videos. Jag är inte så förtjust i You-Tube annars, följer bara eran kanal :)

Svar: Vad kul att höra :D
Emma Elfstrand

2018-12-21 | 17:22:01
Bloggadress: http://ellenshorselife.blogg.se
Cecilia säger:

Älskar känslan av att ha hunnit med att göra en hel del under dagen.
Glöm inte bort att vila och återhämta er också.

2018-12-21 | 21:36:45
Bloggadress: http://www.ceciliajohansson.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: