Dubbla inspelningar

God lördag allihopa! Idag har Anna och pappa ridit alla hästarna på banan. Pappa red Boppen och enligt honom gick det kanon. Pappa tycker att han känns superfräsch just nu vilket är väldigt roligt :) Ser fram emot när jag kan rida den gamle mannen igen, för han gick så himla fint de sista passen jag red honom innan jag fick mitt diskbråck. 

Anna red dubbelt, och vi spelade även in dubbla filmer. Med Focus så provade vi vår stallkompis Saras bettlösa träns från Hööks och jämförde detta med vårt LG bridle som vi rider honom på idag. Vi har alltid tänkt att de ska kännas ganska lika varandra att rida på eftersom de är byggda på ungefär samma sätt, men hur det faktiskt var att rida rent praktiskt på det får ni se i videon :) 

Med Tage spelade vi in en riktigt rolig video, nämligen en video där Anna testar att rida honom utan träns, fast med sadel. Det var väldigt kul att kolla på, och Tagis skötte sig bra som den ängel han är, även om han var riktigt pigg ;) Lite hoppning blev det också roligt nog, och Anna provade även att rida övningen "klockan" utan tränset. Hur allt gick får ni se i den kommande videon som jag tror ni kommer uppskatta!

Hur söt är han inte? En halsring (aka grimskaft) red Anna med idag för säkerhets skull eftersom han har varit en smula pigg det senaste ;) 

/ Emma
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: