Dagen

Idag har det vart full rulle, som alltid nu för tiden, haha. Jag var på gymmet tidigt i morse och sprang, hör och häpna. Blev 3km totalt för jag sprang i lite intervaller. Kändes så gött när jag var klar! Försöker hitta motivation till att träna upp min kondis men det går sådär, för just löpning är inte direkt en favoritsyssla haha. 

Efter det käkade jag frukost, och sen blev det stallet hela långa förmiddagen. Mockning och hästarna fick pedikyr. Skönt att ha det gjort! Inte varje år en slänger på broddar och snösulor den 20 december, haha. Katastrofalt lite snö har det varit hittills... På gott och ont. Älskar att galoppera i fluffig snö men tycker det är himla jobbigt med all halka. 

Hästarna fick sig en uteritt med mig, Emma och pappa efter lunch. Pappa var snäll och kom ut på lunchen för att hjälpa oss att rida. Vi klättrade med hästarna, och Focus var kanonpigg haha. Måste vart något i den höbalen pappa körde ut för jäklar alltså. Pappa började rida men sen fick vi byta för den gamle gubben( ;) ) blev skraj. Focus alltså, din lilla knasboll. 
 
 
Hoppas ni haft, och har en grym torsdag!

/ Anna
Kommentarer
Anonym säger:

När ser vi Samuel på häst ???

Svar: Det undrar jag med 😅 Visade honom den här kommentaren och fick inget riktigt svar ;)
Emma Elfstrand

2018-12-20 | 20:08:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: